Auto zorg

Professionele autoverzorging met EVOBRITE voor slimme autobezitters

Was de auto zelf met de professionele autoverzorgingsproducten van EVOBRITE. Onze producten zijn speciaal ontworpen om u dezelfde hoogwaardige resultaten te geven als de professionals, maar in kleinere verpakkingen en tegen lagere kosten. Alles gemaakt in Zweden voor de beste kwaliteitscontrole. Maak dus van de gelegenheid gebruik om uw auto een opfrisbeurt of een serieuze voorjaarsschoonmaak te geven wanneer u EVOFILM zonnefolie installeert.

Bent u de halfslachtige resultaten en dure bezoeken aan autoverzorgingscentra beu?

Was de auto in plaats daarvan zelf met professionele producten en verander uw auto vandaag nog in een rijdend meesterwerk! Ontdek ons volledige assortiment EVOBRITE autoverzorgingsproducten. Eenvoudig. Efficiënt. Betaalbaar.

  • Reiniging van het interieur. Geef het interieur van uw auto de zorg die het verdient. Diep reinigend en effectief, zonder materialen te beschadigen.
  • Autoshampoo. Krijg een spiegelglanzende afwerking op de lak met onze geavanceerde autoshampoo. Eenvoudig, snel en met schitterende resultaten.
  • Velgen reinigen. Fleur je velgen op met onze krachtige velgenreiniger. Verwijdert moeiteloos remstof en vuil.
  • Glasreiniging. De ultieme oplossing voor het reinigen van autoruiten, spiegels, motorbrillen, vizieren etc.

EVOBRITE Autoverzorging - Minder verpakking - Minder prijs - Minder risico op milieueffecten - Betere resultaten

EVOBRITE Autoverzorgingsproducten voor wie geen concessies wil doen aan de kwaliteit maar ook niet te veel wil betalen. Serieus, hoe leuk is het om voor vele duizenden Zweedse kronen autoverzorgingsproducten te kopen, producten die in grote flessen worden geleverd en die na de eerste wasbeurt gewoon in de garage blijven staan? Beter dan voor minder geld een kleiner pakket kopen, de klus bijvoorbeeld klaren in verband met een voorjaarsschoonmaak van de auto of bij het aanbrengen van zonnefilm op de auto voor de zomer en daarna genieten van een schone, frisse en stijlvolle auto met een schoon geweten!

En met kleinere verpakkingen is er minder impact op het milieu, zowel tijdens transport als recycling. Bovendien wordt het risico verkleind dat halfvolle verpakkingen autoverzorgingsproducten die milieubelastende producten bevatten bij het gewone huisvuil worden weggegooid. Niet volledig geleegde verpakkingen met autoverzorgingsproducten moeten bij het recyclingstation als gevaarlijk afval worden gesorteerd. Beter dan om voor minder geld een kleiner pakket te kopen, de inhoud te gebruiken en zo een leeg pakket in de recycling te gooien.

Het is o.a. daarom kiezen we ervoor om EVOBRITE autoverzorgingsproducten in kleinere verpakkingen (50-250 ml) te verkopen dan wat de rest van de industrie doet (500-2000 ml). Er zullen lagere kosten, lagere prijzen en hopelijk minder gevolgen voor het milieu zijn. Wij denken dat het een slimme keuze is voor iedereen die van zijn auto houdt.