Levering in het seizoen 

  • De productietijd voor een bestelling bedraagt ​​normaal gesproken 1-4 werkdagen, afhankelijk van het seizoen.
  • U ontvangt een melding via e-mail wanneer uw bestelling gereed is voor verzending. 
  • De bestelling wordt dezelfde dag of de dag na productie verzonden.
  • Verzending duurt 1-3 werkdagen, afhankelijk van waar in het land u woont.
  • De verzendkosten worden altijd toegevoegd, ongeacht de bestelwaarde. 

Houd er rekening mee dat het herroepingsrecht NIET van toepassing is. Controleer uw bestelling zorgvuldig.


Volg uw pakket

Wanneer wij uw pakket verzenden, ontvangt u automatisch een e-mail op uw e-mailadres en een sms op uw mobiele telefoon van de vervoerder met alle informatie die u nodig heeft om het pad van het pakket van ons naar u te volgen. De berichten bevatten een trackingnummer en een link. Klik op de link om naar de website van de vervoerder te gaan en uw pakket automatisch te volgen. 

Als u geen toegang heeft tot de link van de vervoerder, kunt u het trackingnummer gebruiken om uw zending rechtstreeks op de website van de vervoerder te volgen door op onze onderstaande link te klikken.

Waar is mijn pakket?

Volg uw pakket op: UPS website


AANDACHT! Als u geen e-mail of sms heeft ontvangen, komt dat doordat uw contactgegevens onjuist zijn. U bent verantwoordelijk voor de juistheid van de verstrekte informatie. Vertraagde of niet-levering vanwege onjuiste contactgegevens liggen buiten onze controle en kunnen daarom niet aan ons in rekening worden gebracht. Als u vragen heeft over uw levering, kunt u altijd contact met ons opnemen.


Wintertijd is vakantietijd

De wintertijd is het laagseizoen en onze vakantietijd. Normaal gesproken sluiten we het bedrijf elk jaar rond 20 december en gaan we ongeveer een maand later weer open. Onze mogelijkheden om in die periode zonnefilm of klantenservice te leveren zijn dan ook beperkt*.

2023 - Laatste dag om te bestellen met verzending vóór Kerstmis is maandag 18 Dec om 08.00 uur. 


*In 2023 sluiten wij voor dit jaar op 20/12 om 16.00 uur en is vervolgens gesloten vanwege de kerstvakantie. We zullen elke dag een paar uur ter plaatse zijn op 28/12, 3/1 en 1/1 voor eenvoudigere klantenservicezaken. Maandag 15/1 zijn wij weer open voor seizoen 2024..