Raamfolie Mercedes autos

Op maat raamfolie Mercedes tegen scherpe prijs

Auto raamfolie voor Mercedes auto's. Vind hier jouw voorgesneden op maat gemaakte raamfolie voor Mercedes auto's, ongeacht het model of jaartal. Het blinderen van autoruiten verhoogt zowel het comfort als de veiligheid van jouw Mercedes. Indien je de raamfolie voor jouw Mercedes hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Raamfolie Mercedes eenvoudig aanbrengen met op maat blindeerfolie

Hier kunt u een zonwerende folie bestellen die uw Mercedes getinte ruiten geeft voor meer comfort en veiligheid. Het maakt niet uit welke Mercedes u heeft, wij bieden voorgesneden zonnefolie aan voor alle Mercedessen, ongeacht model en leeftijd.  U kunt eenvoudig online bestellen en net zo gemakkelijk de zonnefolie op de autoruiten monteren.

Toon zelf de autoruiten met op maat gemaakte EVOFILM

EVOFILM is een hoogwaardige en voorgesneden zonnefilm gemaakt van zacht PVC. Dit betekent dat wanneer u de zonnefilm in huis haalt, deze perfect past op de autoruiten.  Je hoeft het dus niet zelf te knippen. Voor verschillende Mercedes-modellen bieden wij voorgesneden zonnefolie aan.  Zonnefolie voor Mercedes CL, Mercedes GLE Coupé, Mercedes GLS en Mercedes Vaneo vindt u bij ons. Vind je geen zonnefolie die past, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.  Wij helpen u graag!

Doordat EVOFILM maatwerk is, is het zeer eenvoudig te installeren. De folie is lijmvrij en wordt bevestigd met een montagegel die uniek is voor EVOFILM.  De gel en een gereedschapsset en montage-instructies zijn inbegrepen bij de aankoop van EVOFILM. U heeft geen voorkennis nodig om de zonnefolie op de autoruiten te bevestigen.  De zonnefilm is ook verwijderbaar. Mocht u het tijdens de montage iets moeten aanpassen of als u het geheel wilt verwijderen, dan zijn er geen problemen. 

Effectieve zonbeschermende film

Een zonnefilm vervult vele functies.  Het werkt deels als zonwering en deels als privacybescherming. Het vermijden van de zon in uw ogen tijdens het rijden met uw Mercedes verhoogt zowel het comfort als de veiligheid.  De folie voorkomt ook dat het interieur van de auto verbleekt door de zonnestralen en zorgt voor een aangenamere temperatuur in de auto. Dit is vooral belangrijk als u vaak met kinderen en huisdieren in de auto rijdt.  Velen kiezen ook voor EVOFILM om de transparantie van de auto te verminderen. Zo kun je spullen in je Mercedes opbergen zonder dat voorbijgangers zien wat het is.  Perfect als je bijvoorbeeld duur gereedschap of een computer in je Merca hebt!

De mate van transparantie en warmtereductie die u krijgt, hangt af van de mate van toning die u kiest. Je kunt kiezen voor EVOFILM die bijna volledig zwarte ruiten geeft en je dus een volledig privacy-beschermde auto krijgt, maar je kunt ook kiezen voor een lichtere EVOFILM die wat discreter aanvoelt maar die niet dezelfde effectieve privacybescherming biedt.  U hoeft zich geen zorgen te maken dat EVOFILM uw rijvaardigheid belemmert. U heeft nog steeds een even goed uitzicht als voordat u de zonnefilm op de ramen monteerde en u kunt de ramen gewoon op en neer trekken zoals u gewend bent.

Nu hebben we verschillende praktische eigenschappen genoemd die EVOFILM heeft, maar we hebben niets gezegd over het esthetische deel.  Dunne zonnefilms op uw Mercedes geven de auto juist een zeer elegante uitstraling. U hoeft dus niet bang te zijn om de stijl van de auto te verpesten wanneer u EVOFILM op de autoruiten monteert - en dat is belangrijk als u de eigenaar bent van een stijlvolle Merca!

Wist je dit over Mercedes?

Wist je dat Mercedes is vernoemd naar een Oostenrijkse zakenman en coureur die meerdere auto's bij de autofabrikant bestelde.  De dochter van de zakenman heette Mercedes en daarom werd Mercedes Mercedes genoemd. En over coureurs gesproken: wist je dat de Duitse coureur Michael Schumacher met Mercedes op een of twee racecircuits over de hele wereld heeft gereden?  Sportwagen, gezinsauto of bestelwagen - EVOFILM verhoogt het comfort en de veiligheid van alle Mercedes-modellen! Welkom om een bestelling te plaatsen!