Alle automerken

Auto raamfolie voor alle auto's

Unieke auto raamfolie!
EVOFILM® is een verwijderbare, lijmvrije statische auto raamfolie gemaakt van de hoogste kwaliteit flexibel PVC. EVOFILM® auto raamfolie wordt voorgesneden op  maat en is bestand tegen vouwen en buigen en hoeft niet te worden  gekrompen, gevormd of bijgesneden voordat dit op jouw auto ramen kan worden aangebracht. EVOFILM® kan worden verwijderd en opnieuw worden  aangebracht met hetzelfde succesvolle resultaat.

Eenvoudige montage!
De  EVOFILM® auto raamfolie wordt op maat voorgesneden geleverd voor alle  auto modellen, voor een snelle en succesvolle montage. EVOFILM® auto raamfolie is lijmvrij, wat het gemakkelijk maakt om de raamfolie  eenvoudig aan te brengen, zonder lelijke luchtbellen of vouwen. Een handleiding en de nodige installatie-tools zijn inbegrepen.

Beste garanties!
EVOFILM®  auto raamfolie heeft 5 jaar productgarantie. Wij bieden daarnaast ook  uitgebreide garanties die gelden speciaal voor jouw auto aankoop. Raakt je raamfolie bijvoorbeeld beschadigd tijdens het aanbrengen, dan krijg je gratis een nieuwe raamfolie!

De meest populaire automerken


Alle automerken