Dodge ramen blinderen

Op maat raamfolie Dodge tegen scherpe prijs

Auto raamfolie voor Dodge. Vind hier jouw voorgesneden op maat gemaakte raamfolie voor Dodge auto's, ongeacht het model of jaartal. Het blinderen van autoruiten verhoogt zowel het comfort als de veiligheid van jouw Dodge. Indien je de raamfolie voor jouw Dodge hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Raamfolie Dodge eenvoudig aanbrengen met op maat blindeerfolie

Als eigenaar van een Dodge weet u dat uw auto niet zomaar een auto is. Het is krachtig, stijlvol en uniek. En nu kunt u het nog beter maken met EVOFILM's non-stick zonnefilm. Onze voorgesneden zonnefolies zijn ontworpen om op veel verschillende Dodge-modellen te passen, waaronder de Challenger, Charger, Durango en meer. Met onze zonnefolie ziet uw Dodge er koeler uit, voelt hij comfortabeler aan en is hij veiliger om mee te rijden.

Hoe werkt zonnefilm voor uw Dodge? 

Onze zonnefilm, EVOFILM, is ontworpen om u en uw passagiers te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. Het is een dunne, niet-klevende film die op de ruiten van uw auto wordt aangebracht. Eenmaal aangebracht, vermindert het warmte en schittering, waardoor uw auto comfortabeler wordt om in te zitten. Het helpt ook om het interieur van uw auto te beschermen tegen verbleken en uitdrogen. En in het geval van een ongeluk kan onze folie helpen de ruit bij elkaar te houden, waardoor het risico op glasbreuk wordt verkleind. Maar dat is niet alles. Onze zonnefilm helpt ook om de zichtbaarheid in uw auto te verminderen en werkt als een eenvoudig antidiefstalapparaat. U kunt uw waardevolle spullen in uw auto opbergen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat onbevoegden ze zien. En u kunt de mate van kleuring op uw zonnefilm kiezen. Of u nu bijna zwarte ruiten wilt voor maximale privacy of een lichtere tint voor beter zicht, wij

Eenvoudige installatie en verwijdering

 In tegenstelling tot andere zonnefolies waarbij u de folie moet knippen en aanpassen aan uw ramen, wordt onze voorgesneden zonnefolie geleverd met een gereedschapsset en unieke montagegel. Volg gewoon de instructies en binnen de kortste keren heb je een professioneel ogend resultaat. En als u de film ooit moet verwijderen, is dat eenvoudig en zonder lijm.

Wist je dit over Dodge?

Dodge heeft een lange en fascinerende geschiedenis. Opgericht in 1900 door de gebroeders Dodge, John en Horace, begon het bedrijf met het maken van onderdelen voor andere autofabrikanten. In 1914 begonnen ze hun eigen auto's te produceren, en de rest is geschiedenis. Tegenwoordig staat Dodge bekend om zijn krachtige muscle cars, zoals de Challenger en Charger, evenals zijn veelzijdige SUV's, zoals de Durango en Journey.

Upgrade uw Dodge met EVOFILM Bij EVOFILM zijn we gepassioneerd om autobezitters zoals u te helpen hun auto te upgraden met hoogwaardige zonnefilm. Of u nu warmte en schittering wilt verminderen, de privacy wilt vergroten of gewoon het uiterlijk van uw Dodge wilt verbeteren, wij hebben het voor u. Bestel vandaag nog uw op maat gemaakte zonnefolie voor uw Dodge en ervaar het verschil met EVOFILM.