Fisker ramen blinderen

Op maat raamfolie Fisker tegen scherpe prijs

Auto raamfolie voor Fisker. Vind hier jouw voorgesneden op maat gemaakte raamfolie voor Fisker auto's, ongeacht het model of jaartal. Het blinderen van autoruiten verhoogt zowel het comfort als de veiligheid van jouw Fisker. Indien je de raamfolie voor jouw Fisker hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Het tinten van ramen op Fisker is eenvoudig met voorgesneden zonnefolie

Bent u op zoek naar zonnefolie voor uw Fisker, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige zonnefolie, EVOFILM, die zowel als zonwering als als privacybescherming werkt. Getinte ramen verhogen zowel het comfort als de veiligheid, maar niet alleen dat: ze geven uw Fisker ook een elegante en stijlvolle stijl.

Hoe EVOFILM werkt voor Fisker Cars

EVOFILM is een lijmvrije zonnefilm die is ontworpen om de rijervaring in Fisker-voertuigen te verbeteren. Het combineert de modernste technologie met praktische voordelen en garandeert zowel comfort als bescherming voor bestuurder en passagiers

Upgrade uw Fisker met EVOFILM voor superieure hittewering, UV-bescherming en verbeterde privacy. Stijlvol, veilig en energiezuinig

  • De hitteafstotende eigenschappen van EVOFILM houden het interieur van de auto's van Fisker koeler en comfortabeler, zelfs op warme dagen.
  • Door de behoefte aan airconditioning te verminderen, helpt EVOFILM de batterij te sparen en het bereik van de elektrische voertuigen van Fisker te vergroten.
  • Het blokkeren van schadelijke UV-stralen voorkomt schade aan de huid van de inzittenden en beschermt de stoffen en materialen van het interieur tegen vervaging en bederf.
  • EVOFILM verbetert het strakke, moderne ontwerp van de auto's van Fisker, waardoor ze een elegante en verfijnde uitstraling krijgen.
  • De verhoogde integriteit en breukweerstand dragen bij aan een veiligere rijervaring en beschermen zowel het voertuig als zijn passagiers.

Wist jij dit over Fisker?

Fisker Inc. is een vooruitstrevend autobedrijf dat zich toelegt op het revolutioneren van de markt voor elektrische voertuigen (EV) met een focus op duurzaamheid, innovatie en design. Het merk, opgericht door Henrik Fisker, een gerenommeerd auto-ontwerper, wil het concept van elektrische mobiliteit opnieuw definiëren door middel van geavanceerde technologie en milieuvriendelijke methoden.

Geschiedenis en visie

Fisker werd in 2016 opgericht met de visie om 's werelds meest duurzame voertuig te creëren. Henrik Fisker, met zijn uitgebreide ervaring in de auto-industrie, waaronder iconische ontwerpen zoals de BMW Z8 en Aston Martin DB9, wilde luxe, prestaties en milieubewustzijn in één pakket combineren. De missie van Fisker is het bevorderen van de massale acceptatie van elektrische voertuigen door stijlvolle, krachtige auto's aan te bieden die toegankelijk zijn voor een breed publiek.