Raamfolie SAAB autos

Op maat raamfolie SAAB tegen scherpe prijs

Auto raamfolie voor SAAB auto's. Vind hier jouw voorgesneden op maat gemaakte raamfolie voor SAAB auto's, ongeacht het model of jaartal. Het blinderen van autoruiten verhoogt zowel het comfort als de veiligheid van jouw SAAB. Indien je de raamfolie voor jouw SAAB hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Raamfolie SAAB eenvoudig aanbrengen met op maat blindeerfolie

Wij bieden voorgesneden zonbeschermingsfolie aan SAAB, ongeacht model en leeftijd. Heeft u bijvoorbeeld een SAAB 9–3 stationwagen, een SAAB 9–5 sedan of een SAAB 900, dan kunt u hier EVOFILM bestellen, waarmee u uw auto zowel veiliger als comfortabeler maakt.  EVOFILM werkt zowel als zonwering als privacybescherming op uw SAAB. De zonwerende folie geeft uw SAAB ook een stijlvolle stijl.  Met EVOFILM krijg je een coolere, veiligere en mooiere auto! Kunt u de juiste zonnefilm niet vinden?  Neem contact op met onze klantenservice en we lossen het op!

Zon- en transparantfolie voor uw SAAB

Ben je benieuwd hoe EVOFILM werkt? Welnu, als je de folie op de autoruiten monteert, hoef je niet naar de zon te kijken.  Het fungeert dus als een effectieve bescherming tegen de zon. De film is ook warmte-reducerend.  Dit maakt de rit comfortabeler, zowel voor u als bestuurder als voor uw passagiers. Een koele auto is een veiligere auto.  De zonnefilm beschermt ook het interieur van de auto tegen verbleken door de zonnestralen, en als er een ongeluk gebeurt, kan de film het glas bij elkaar houden zodat er geen gebroken glas in de auto komt.

Wanneer u solide zonnefilm op uw SAAB monteert, krijgt u ook een zeer functionele privacybescherming. Zo kun je dingen waar je bang voor bent in de auto opbergen zonder dat onbevoegden zien dat ze er zijn.  Dit kan de kans op inbraak verkleinen. Ideaal voor wie vaak gereedschap en computers in de auto heeft!  Je kunt zelf kiezen welke mate van toning je op de zonnefilm wilt. We bieden vier varianten: zwart, donker, rook en ijs.  De donkerste gradiënt, zwart, geeft in feite een volledig transparante auto. EVOFILM heeft geen invloed op het zicht, ook niet als het buiten donker is, en je kunt de ramen natuurlijk gewoon op en neer trekken zoals je gewend bent.

Getinte ramen met een perfecte pasvorm

EVOFILM is een voorgesneden dunne zonnefilm gemaakt van zacht PVC.  Hierdoor is hij zeer eenvoudig te monteren op de autoruiten. Met andere woorden, u kunt de vensters volledig zelf tinten zonder enige voorkennis.  Werk rustig en methodisch volgens de instructies die daarbij horen, en je hebt al snel de zonnefilm op zijn plaats. De montagehandleiding is beschikbaar in 14 talen.  EVOFILM is zowel lijmvrij als verwijderbaar. Je bevestigt de folie, maar met behulp van een unieke montagegel en zo snel als je hem monteert, kun je hem ook weer verwijderen.  De montagegel is inbegrepen bij de aankoop van EVOFILM, evenals een gereedschapsset voor een snelle en eenvoudige installatie.

Wist u dit over SAAB?

Wist je dat SAAB in 1937 is opgericht als vliegtuigfabrikant en pas na het einde van de Tweede Wereldoorlog is begonnen met de ontwikkeling van SAAB als auto. De ingenieurs die de eerste SAAB-modellen ontwierpen, waren gewoon luchtvaartingenieurs en daarom kreeg de SAAB-auto een gestroomlijnd ontwerp om de best mogelijke aerodynamica te bereiken.  Vraag je je af wat de luchtvaartingenieurs zouden hebben gezegd als ze vandaag een moderne SAAB hadden gezien met ramen getint met voorgesneden zonnefilm? Voor ons is het vanzelfsprekend om hoogwaardige zonnefilm te leveren die is aangepast aan verschillende SAAB-modellen, dus we zijn er absoluut zeker van dat ze zeer tevreden zouden zijn geweest.  Bestel vandaag nog EVOFILM, een stijlvolle en zorgeloze zon- en zichtbescherming voor uw SAAB!