Auto raamfolie met de beste garanties op de markt!

Je zou 100% tevreden moeten zijn met je aankoop van EVOFILM®. Ben je niet tevreden met het resultaat, of ben je niet trots op je auto wanneer je onze raamfolie hebt aangebracht, dan hebben wij gefaald! Wij bieden je daarom altijd de allerbeste garanties op de markt! Naast 5 jaar productgarantie bieden wij:

7 dagen garantie bij bestelfouten!

Als je raamfolie voor het verkeerde bouwjaar van je auto hebt besteld, bieden wij je (tegen een kleine vergoeding) nieuwe raamfolie aan.

14 dagen terugkoopgarantie!

Als je van gedachten verandert over de aankoop van je auto raamfolie nadat je deze hebt aangebracht, kopen wij deze terug! (tegen een gereduceerde prijs).

30 dagen montering garantie!

Mocht u tijdens het aanbrengen een van de raamfolie beschadigen, dan krijgt u geheel gratis een nieuwe!

365 dagen extra aankoopgarantie!!

Als u een nieuwe film voor uw auto moet kopen, krijgt u tot één jaar na uw bestelling 50% korting.

LET OP! Deze garantie is niet van toepassing als de raamfolie is beschadigd door onjuiste toepassing, bijvoorbeeld door montagefouten waardoor de raamfolie niet goed vastzit.


AUTO RAAMFOLIE: ONZE GARANTIES

5 jaar productgarantie!

EVOFILM® is een hoogwaardige, voorgesneden raamfolie voor het blinderen van autoramen. Wij garanderen dat onze zonwerende auto raamfolie onberispelijk is en lang meegaat. EVOFILM® is een verwijderbare auto raamfolie. EVOFILM® geeft 5 jaar garantie op kleurvastheid en splijten of barsten van de auto raamfolie. Wanneer op de juiste manier behandeld, garanderen we dat je EVOFILM® vele malen kunt verwijderen en opnieuw kunt aanbrengen tot 10 jaar na de eerste toepassing. En natuurlijk volgt deze garantie de auto waarop de raamfolie is gemonteerd, en niet de koper. Het enige dat nodig is om aanspraak te maken op de garantie, is het originele ordernummer of een aankoopbewijs plus een bewijs van eigendom van de auto. De productgarantie geldt onder de voorwaarde dat de auto raamfolie vanaf het begin correct is aangebracht en gedurende de levensduur op een redelijke manier is behandeld.

365 dagen aanvullende aankoopgarantie
Als u om wat voor reden dan ook binnen 12 maanden na aankoop een nieuwe film voor uw auto wilt kopen, bieden wij 50% korting voor extra aankopen.

30 dagen montering garantie!
Applying precut window tint film from EVOFILM® is super easy! A handy person can apply EVOFILM® with nice results without any bubbles or folds if the instructions are followed to the letter. But accidents can always happen. If something should happen to damage or harm one of the sun protection films for your car while being put in, then you will get a new precut window tint film from us free of charge. Send us a picture of the damaged window tint film with information about your order number, and describing how the film was damaged, and we will send you a new sun protection film completely free of charge. We are responsible for the material, the cutting and the shipping costs of your new window tint film if you fail!

NOTE! This guarantee does not apply if the film is damaged because of incorrect application, for example, by defects in mounting which prevent the film from adhering.

14 dagen terugkoopgarantie
Soms kun je van gedachten veranderen, echter voorgesneden raamfolie is een op maat gemaakt product - wat wil zeggen dat het speciaal voor jouw auto op bestelling wordt geproduceerd, in welk geval de normale annuleringsrechten die je misschien gewend bent niet toepasbaar zijn. Maar maak je geen zorgen, we kunnen het samen oplossen. Als je binnen 14 dagen van gedachten verandert over de aankoop van je voorgesneden auto raamfolie van EVOFILM®, nadat je misschien de verpakking hebt geopend of zelfs de raamfolie in de auto hebt klaar gelegd, dan kopen we de folie toch terug. (Indien de verpakking ongeopend is, dan geldt de 3 maanden annuleringsgarantie; zie hierboven). Neem binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op en laat ons weten dat je gebruik wilt maken van de terugkoopgarantie op je voorgesneden auto raamfolie. Stuur vervolgens foto’s van je verknipte raamfolie naar ons toe. Wij kopen de raamfolie van je terug en handelen dit op een juiste manier af. Je ontvangt dan 50% van de productkosten voor de auto raamfolie van ons terug.

7 dagen garantie bij bestelfouten
Soms gaat het iets te snel en kan je een fout maken. Het overkomt ons allemaal. Als je per ongeluk raamfolie voor het verkeerde modeljaar van je auto hebt besteld, neem dan binnen een week na ontvangst van je levering contact met ons op en wij regelen nieuwe folie voor het juiste modeljaar tegen een vergoeding vanaf 25 euro. Wanneer je de verkeerde raamfolie aan ons retourneert, dan sturen wij de nieuwe folies voor je auto toe.