Volvo ramen blinderen

Op maat raamfolie Volvo tegen scherpe prijs

Auto raamfolie voor Volvo auto's. Vind hier jouw voorgesneden op maat gemaakte raamfolie voor Volvo auto's, ongeacht het model of jaartal. Het blinderen van autoruiten verhoogt zowel het comfort als de veiligheid van jouw Volvo. Indien je de raamfolie voor jouw Volvo hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Raamfolie Volvo eenvoudig aanbrengen met op maat blindeerfolie

Bent u op zoek naar een zonnefilm voor Volvo? Wij bieden een hoogwaardige folie, EVOFILM, die u een effectieve zon- en zichtbescherming geeft.  Hier vindt u zonwerende folie voor veel verschillende Volvo's, van oudere modellen zoals de Volvo 240 en Volvo 740 tot modernere zoals de Volvo C40 Recharge en Volvo V90 Cross Country. Je bestelt snel en eenvoudig online en monteert de zonnefolie eenvoudig zelf op de autoruiten.

Getinte ruiten voor een veilige en comfortabele autorit

EVOFILM beschermt zowel u als bestuurder als uw passagiers tegen de verblindende zonnestralen.  Het verhoogt de veiligheid tijdens het rijden op de weg. Zonlicht maakt ook het interieur van de auto witter, maar doordat de zonnefilm de straling vermindert, beschermt het ook tegen verkleuring.  Een zonnefilm heeft ook een warmteverlagend effect en helpt bij het creëren van een aangenamere temperatuur in de auto, en de film kan ook een samenhangend effect hebben op de ruit bij een ongeval.

Bij het kiezen van EVOFILM voor uw Volvo kunt u kiezen uit vier verschillende kleurschakeringen. Een donkere zonnefilm zorgt voor effectieve privacy en je kunt bijvoorbeeld gereedschap en andere spullen in de auto opbergen zonder dat onbevoegden ze zien.  Met andere woorden, u krijgt een goede diefstalbeveiliging met een zonnefilm. Kies je voor een lichtere zonnefilm, dan krijg je niet dezelfde effectieve privacybescherming, maar toch een zeer goede bescherming tegen de zon.  Vergeet tot slot niet dat een zonnescherm op uw Volvo ook de uitstraling verbetert. De auto krijgt gewoon een nieuwe en elegante look.  De voordelen van EVOFILM zijn, zoals je hebt gezien, talrijk.

  • Je krijgt een koelere auto en een comfortabelere reis.
  • U krijgt effectieve privacybescherming.
  • Je krijgt minder verblindend licht.
  • U krijgt bescherming tegen verkleuring en verkleuring van het auto-interieur.
  • U krijgt een stijlvolle stijl op uw Volvo.

Zelf de autoruiten tinten

EVOFILM is een lijmvrije zonnefilm gemaakt van zacht PVC. Het is voorgesneden en aangepast aan uw specifieke Volvo.  U hoeft dus niet zelf naar de film te knippen. Samen met de zonnefilm bevat altijd:

  • een gereedschapskist
  • een unieke montagegel
  • montage instructies.

Je monteert de zonnefolie eenvoudig op de autoruiten, zonder dat je enige voorkennis hoeft te hebben.  Volg de instructies in de instructies en je hebt de film snel op zijn plaats. Door de unieke montagegel kunt u deze net zo gemakkelijk weer verwijderen als de zon- en zichtbescherming.  EVOFILM is een hoogwaardige zonnefilm die de rijeigenschappen van de auto op geen enkele manier aantast. Met de zonnefilm op zijn plaats kunt u zowel bij daglicht als in het donker met uw Volvo rijden.

Wist u dit over Volvo?

Wist je dat het eerste model van Volvo dat in 1927 van de band rolde Jakob heette.  Het was klaar toen Jakob zijn naamdag had. Het woord Volvo weet waarschijnlijk dat de meeste Zweden Latijn is en "ik rol" betekent, maar weinigen weten waarschijnlijk dat Volvo ook een naam was voor een kogellager van SKF, de Zweedse kogellagerfabriek.  Volvo werd opgericht als een dochteronderneming van SKF. Genoeg over de geschiedenis van Volvo, nu is het tijd om EVOFILM voor uw specifieke Volvo te bestellen en effectieve zon- en zichtbescherming te krijgen. Mocht je geen geschikte zonnefilm kunnen vinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!