Ssangyong ramen blinderen

Op maat raamfolie Ssangyong tegen scherpe prijs

Auto raamfolie voor Ssangyong. Vind hier jouw voorgesneden op maat gemaakte raamfolie voor Ssangyong auto's, ongeacht het model of jaartal. Het blinderen van autoruiten verhoogt zowel het comfort als de veiligheid van jouw Ssangyong. Indien je de raamfolie voor jouw Ssangyong hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Raamfolie Ssangyong eenvoudig aanbrengen met op maat blindeerfolie

SsangYong-auto's staan bekend om hun onderscheidende ontwerpen, veelzijdigheid en offroad-capaciteiten. Als trotse eigenaar van een SsangYong-auto wilt u zijn unieke look en feel behouden en tegelijkertijd de prestaties en veiligheid verbeteren. Dat is waar EVOFILM om de hoek komt kijken. We bieden een hoogwaardige, niet-klevende zonnefolie die het uiterlijk, het comfort en de veiligheid van uw SsangYong verbetert. Onze voorgesneden zonnefolie is beschikbaar voor verschillende SsangYong-modellen, waaronder de Actyon, Korando, Rexton en Tivoli.

Hoe werkt een zonnebrandfolie voor uw SsangYong?

Onze zonnefilm, EVOFILM, is ontworpen om u en uw passagiers te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en tegelijkertijd de hitte in uw SsangYong-auto te verminderen. Door uw auto koeler te houden, reist u comfortabeler en veiliger, vooral tijdens hete zomers. Onze dunne antiaanbaklaag beschermt het interieur van uw SsangYong ook tegen verbleken en barsten als gevolg van overmatig zonlicht. Bovendien kan onze zonnefolie helpen bij een ongeval om de ruit bij elkaar te houden, waardoor het risico op glasbreuk en verwondingen wordt verminderd.

Naast het bieden van warmte- en UV-bescherming, fungeert onze zonnefolie ook als privacyschild en antidiefstalapparaat. U kunt kiezen uit verschillende tinten om het gewenste privacyniveau aan te passen. Een hoge mate van tinting maakt de ruiten van uw SsangYong bijna zwart, waardoor u volledige privacy krijgt, terwijl lichtere folies voor een subtieler effect zorgen. Onze zonnefolie is eenvoudig te installeren en we leveren een gereedschapsset en montagegel om een professioneel resultaat te garanderen.

Tint zelf de ruiten van uw SsangYong

In tegenstelling tot andere zonnefolies die op rol worden geleverd en moeten worden bijgesneden en aangepast, is onze voorgesneden zonnefolie op maat gemaakt om precies op de ruiten van uw SsangYong te passen. Het enige wat u hoeft te doen is de instructies te volgen en de film te installeren met behulp van het meegeleverde gereedschap. Als u de folie ooit wilt verwijderen, kunt u dit doen zonder de ruiten van uw SsangYong te beschadigen of lijmresten achter te laten. Onze zonnefolie is van hoge kwaliteit, lijmvrij en verwijderbaar.

Wist u dit over SsangYong?

SsangYong Motor Company is een Zuid-Koreaanse autofabrikant die werd opgericht in 1954. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van SUV's en pick-ups met unieke ontwerpen en offroad-capaciteiten. De naam "SsangYong" betekent "dubbele draken" in het Koreaans en vertegenwoordigt de wens van het bedrijf om krachtige en dynamische voertuigen te creëren. SsangYong heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn auto's, waaronder de 2020 What Car? Award voor Best Value grote SUV voor de SsangYong Rexton.

Als eigenaar van een SsangYong maakt u deel uit van een gemeenschap die veelzijdigheid, prestaties en stijl hoog in het vaandel heeft staan. Verbeter het uiterlijk, het comfort en de veiligheid van uw SsangYong met onze hoogwaardige zonnefolie. Welkom bij EVOFILM!