Ford ramen blinderen

Op maat raamfolie Ford tegen scherpe prijs

Auto raamfolie voor Ford. Vind hier jouw voorgesneden op maat gemaakte raamfolie voor BILMODELL auto's, ongeacht het model of jaartal. Het blinderen van autoruiten verhoogt zowel het comfort als de veiligheid van jouw Ford. Indien je de raamfolie voor jouw Ford hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Raamfolie Ford eenvoudig aanbrengen met op maat blindeerfolie

Als er een Ford op de oprit van uw garage staat zonder beschermend zonnescherm op de ramen, is het hoog tijd om daar iets aan te doen. Een zonwerende folie beschermt tegen de hete zonnestralen, maar vermindert ook de zichtbaarheid van de auto en beschermt het interieur tegen verkleuring en verkleuring.  Ook zonneschermen voor de ramen geven uw Ford een strakke uitstraling. En het is gemakkelijk!  EVOFILM is een hoogwaardige en verwijderbare zonwerende folie met een perfecte pasvorm en snelle en eenvoudige montage.

Zonnebrandfolie op maat voor uw specifieke Ford-model

Het is voor ons vanzelfsprekend om producten van de hoogste kwaliteit te leveren en daarom hebben we EVOFILM ontwikkeld, een unieke zonnefilm met veel goede eigenschappen. De folie is voorgesneden volgens verschillende automodellen.  Ons assortiment omvat meer dan 500 zonnefilms voor verschillende automodellen. Hier verzamelen we EVOFILM voor Ford en vind je films voor Ford B-Max, Ford Escort, Ford Focus stationwagen en Ford Galaxy.  Naast de zonnefilm krijgt u ook:

  • een gereedschapskist
  • een montagegel die uniek is voor EVOFILM
  • montagehandleiding in 14 talen.

Waarom zou je dan EVOFILM op de autoruiten monteren? Ten eerste hoef je tijdens het rijden op de weg niet in de zon.  De folie werkt ook om de hitte te verminderen, zodat u een koele en comfortabele Ford krijgt om in te rijden. Dit verhoogt de veiligheid voor zowel u als uw passagiers. Vooral kinderen en huisdieren waarderen het meestal als de auto niet zo heet wordt.  De zonnefilm beschermt ook het interieur van de auto tegen vervaging en fungeert tegelijkertijd als een privacyscherm. Dit betekent dat u bijvoorbeeld gereedschap, computers, telefoons en andere waardevolle spullen in de auto kunt achterlaten zonder dat deze van buitenaf zichtbaar zijn.  De zonnefilm kan zo de kans op inbraak in uw Ford verkleinen. In feite kan de film ook het raam bij elkaar houden en het gebroken glas verminderen als u een ongeluk krijgt. Een andere reden om EVOFILM op autoruiten te monteren is eigenlijk dat het heel mooi wordt.

Getinte ruiten met verschillende kleurschakeringen

EVOFILM is een dunne zonnefilm die u eenvoudig op uw Ford ramen monteert. Het is volledig lijmvrij en verwijderbaar.  Door zelf de autoruiten te tinten, bespaart u zowel tijd als geld. Zodra u de juiste EVOFILM voor uw Ford heeft gevonden, kunt u ook de gewenste mate van toning kiezen.  Een EVO FILM met een hoge mate van toning geeft in principe zwarte ruiten, terwijl een lichtere folie niet dezelfde privacybescherming biedt maar toch werkt als een effectieve zonwering.

Wist je dit over Ford?

De Amerikaan Henry Ford richtte in het begin van de 20e eeuw de Ford Motor Company op en begon al snel met de massaproductie van auto's. Weet je hoe hij dat kon doen?  Ja, hij introduceerde de lopende band in zijn autofabrieken. Het resultaat waren goedkopere T-voertuigen die meer mensen zich konden veroorloven.  Een ander gevolg hiervan was dat Henry Ford een zeer rijk man werd.

Genoeg over het loopbandprincipe! Nu is het tijd om een EVO MOVIE voor uw Ford te bestellen en zorgeloos te genieten van zon- en zichtbescherming.  Als je vragen hebt over EVOFILM, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail of telefoon.