Polestar ramen blinderen

Op maat raamfolie Polestar tegen scherpe prijs

Auto raamfolie voor Polestar. Vind hier jouw voorgesneden op maat gemaakte raamfolie voor Polestar auto's, ongeacht het model of jaartal. Het blinderen van autoruiten verhoogt zowel het comfort als de veiligheid van jouw Polestar. Indien je de raamfolie voor jouw Polestar hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Raamfolie Polestar eenvoudig aanbrengen met op maat blindeerfolie

Polestar is een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan innovatie, duurzaamheid en uitzonderlijke prestaties. Als trotse eigenaar van een Polestar-auto wilt u uw investering beschermen en de premium look en feel behouden. Dat is waar EVOFILM om de hoek komt kijken. Wij bieden een unieke, hoogwaardige zonnefilm die het uiterlijk, het comfort en de veiligheid van uw Polestar verbetert. Onze voorgesneden zonnefolie is op maat gemaakt voor een reeks Polestar-modellen, waaronder de Polestar 1 en 2.

Dus hoe werkt onze zonnefilm voor uw Polestar?

Onze zonnefilm, EVOFILM, is ontworpen om uv-bescherming te bieden en tegelijkertijd de hitte in uw auto te verminderen. Door uw auto koeler te houden, reist u comfortabeler en veiliger, vooral tijdens hete zomers. Onze dunne antiaanbaklaag beschermt het interieur van uw Polestar ook tegen overmatig zonlicht, waardoor verbleken en barsten wordt voorkomen. In geval van een ongeluk kan onze zonnefolie ook helpen om de ruit bij elkaar te houden, waardoor het risico op glasbreuk en verwondingen wordt verminderd.

Naast het bieden van warmte- en UV-bescherming, fungeert onze zonnefolie ook als privacyschild en antidiefstalapparaat. U kunt kiezen uit verschillende tinten om het gewenste privacyniveau aan te passen. Onze zonnefolie is eenvoudig te installeren en we leveren een gereedschapsset en montagegel om een professioneel resultaat te garanderen. Als u de folie ooit wilt verwijderen, kunt u dit doen zonder de ruiten van uw Polestar te beschadigen of lijmresten achter te laten.

Wist u dit over Polestar?

Polestar is een Zweeds automerk dat oorspronkelijk de prestatiedivisie van Volvo Cars was. Tegenwoordig is Polestar een op zichzelf staand merk dat zich richt op het produceren van krachtige elektrische auto's die zowel duurzaam als stijlvol zijn. Het paradepaardje van Polestar, de Polestar 1, is een hybride grand tourer die uitzonderlijke prestaties en luxe biedt. De Polestar 2 is een volledig elektrische fastback-sedan die wordt geprezen om zijn ontwerp, technologie en duurzaamheid.

Als eigenaar van een Polestar maakt u deel uit van een gemeenschap die waarde hecht aan duurzaamheid, innovatie en prestaties. Verbeter het uiterlijk, het comfort en de veiligheid van uw Polestar met onze hoogwaardige zonnefolie. Welkom bij EVOFILM!