Volkswagen ramen blinderen

Op maat raamfolie Volkswagen tegen scherpe prijs

Auto raamfolie voor Volkswagen auto's. Vind hier jouw voorgesneden op maat gemaakte raamfolie voor Volkswagen auto's, ongeacht het model of jaartal. Het blinderen van autoruiten verhoogt zowel het comfort als de veiligheid van jouw Volkswagen. Indien je de raamfolie voor jouw Volkswagen hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Raamfolie Volkswagen eenvoudig aanbrengen met op maat blindeerfolie

Getinte ruiten van de auto verhogen zowel het comfort als de veiligheid tijdens het rijden met uw Volkswagen. Daarnaast is de zonnefilm ook een effectieve bescherming van de privacy.  Hier kunt u EVOFILM, een hoogwaardige zonnefilm, voor uw Volkswagen bestellen, welk model auto u ook heeft.

Effectieve zonnefolie met EVOFILM

Wanneer u de ruiten van uw Volkswagen laat tinten, krijgt u een comfortabele zonwering die zowel tegen UV- als IR-straling beschermt. U wordt niet verblind door de zon en het binnenklimaat in de auto is koeler.  Het wordt gewoon een aangenamere autorit voor u en uw passagiers. De zonnefilm voorkomt ook dat de zonnestralen vervagen en het interieur van de auto verkleuren.

Getinte ruiten fungeren ook als privacyscherm.  U kunt kiezen uit vier verschillende gradiëntniveaus. De donkerste is bijna zwart en verhindert in principe alle transparantie.  Dit past bij u die vaak gereedschap en andere dure gadgets in uw Volkswagen opbergt. De zonnefilm wordt een inbraakbeveiliging.  Kies je voor een lichtere variant, dan krijg je niet dezelfde effectieve privacybescherming, maar toch een zeer goede en warmtereducerende zonwering. De zonnefilm heeft geen invloed op het zicht en u kunt gewoon rijden zoals u gewend bent, ook als het buiten donker is.  Mocht je een ongeluk krijgen, dan kan de zonneklep ook de ruit bij elkaar houden en de kans op glasbreuk verkleinen.

Een zonnefolie is niet alleen een effectieve en functionele zon- en zichtbescherming, maar geeft uw Volkswagen ook een stijlvolle uitstraling. Een donkere zonnefilm geeft de auto een elegant en luxe gevoel, terwijl een lichtere zonwering een meer discrete uitstraling heeft.  Kies een EVO MOVIE die bij je auto en je smaak past! Hier vindt u onder andere zonnefolie voor de Volkswagen Kever, Volkswagen Golf stationwagen en Volkswagen Sharan.

Op maat gemaakte zonnefilm naar Volkswagen

Met EVOFILM krijg je een lijmvrije en verwijderbare zonnefilm.  De folie is voorgesneden en aangepast aan uw automodel en u kunt hem eenvoudig op de ruit monteren. Gebruik in plaats van lijm de unieke montagegel die wordt meegeleverd.  De zonnefilm kan worden verwijderd en opnieuw worden bevestigd. Om het best mogelijke resultaat te krijgen, volg je de instructies in de meegeleverde montage-instructies, maar je hoeft je geen zorgen te maken - het is gemakkelijk en je hebt geen voorkennis nodig.  U hoeft ook geen speciaal gereedschap te gebruiken. De toolkit die bij uw EVOFILM wordt geleverd, is voldoende.

Het gebruik van EVOFILM is een slimme en goedkope manier om getinte ruiten op een Volkswagen te krijgen zonder de auto in te leveren bij een bedrijf.  We vatten de voordelen van EVOFILM als volgt samen:

  • unieke montage gel
  • voorgesneden voor snelle en eenvoudige installatie
  • antiaanbaklaag en verwijderbaar

Wist u dit over Volkswagen?

Volkswagen wordt vaak geassocieerd met de first people carrier, ook wel "people", "ram" of "bubble" genoemd. Tegenwoordig heet het automodel Volkswagen Kever.  Maar wist je dat de eerste Volkswagen in 1932 thuis in een privégarage gebouwd werd door een zekere Ferdinand Porsche in opdracht van een bedrijf dat velen van ons associëren met bromfietsen, namelijk Zündapp. Volkswagen is tegenwoordig een van 's werelds toonaangevende autofabrikanten en veel Volkswagen-eigenaren over de hele wereld hebben hun autoruiten getint met zonnefilm om een coole, veilige en stijlvolle auto te krijgen.  Doe het zelf ook! Welkom om EVOFILM te bestellen!