Lincoln ramen blinderen

Op maat raamfolie Lincoln tegen scherpe prijs

Auto raamfolie voor Lincoln. Vind hier jouw voorgesneden op maat gemaakte raamfolie voor Lincoln auto's, ongeacht het model of jaartal. Het blinderen van autoruiten verhoogt zowel het comfort als de veiligheid van jouw Lincoln. Indien je de raamfolie voor jouw Lincoln hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Raamfolie Lincoln eenvoudig aanbrengen met op maat blindeerfolie

Lincoln-auto's staan bekend om hun luxe, stijl en innovatieve kenmerken. Als trotse eigenaar van een Lincoln wilt u de premium look en feel behouden en tegelijkertijd de functionaliteit verbeteren. Dat is waar EVOFILM om de hoek komt kijken. Wij bieden een unieke non-stick zonnefilm die het uiterlijk, het comfort en de veiligheid van uw Lincoln verbetert. Onze voorgesneden zonnefolie is beschikbaar voor een reeks Lincoln-modellen, waaronder de Aviator, Continental, Nautilus en Navigator.

Hoe werkt een zonnebrandfilm voor Lincoln?

Onze zonnefilm, EVOFILM, is ontworpen om u en uw passagiers te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en tegelijkertijd de hitte in uw Lincoln te verminderen. Door uw auto koeler te houden, reist u comfortabeler en veiliger, vooral tijdens hete zomers. Onze dunne antiaanbaklaag beschermt het interieur van uw Lincoln ook tegen uitdrogen en verbleken door overmatig zonlicht. Bovendien kan onze zonnefolie helpen bij een ongeval om de ruit bij elkaar te houden, waardoor het risico op glasbreuk en verwondingen wordt verminderd.

Naast het bieden van warmte- en UV-bescherming, fungeert onze zonnefolie ook als privacyschild en antidiefstalapparaat. U kunt kiezen uit verschillende tinten om het gewenste privacyniveau aan te passen. Een hoge mate van toning maakt de ruiten van uw Lincoln bijna zwart, waardoor u volledige privacy krijgt, terwijl lichtere films een subtieler effect geven. Onze zonnefolie is eenvoudig te installeren en we leveren een gereedschapsset en montagegel om een professioneel resultaat te garanderen.

Tint zelf de ruiten van uw Lincoln

In tegenstelling tot andere zonnefolies die op rol worden geleverd en moeten worden gesneden en aangepast, is onze voorgesneden zonnefolie op maat gemaakt om precies op de ramen van uw Lincoln te passen. Het enige wat u hoeft te doen is de instructies te volgen en de film te installeren met behulp van het meegeleverde gereedschap. Als u de film ooit wilt verwijderen, kunt u dit doen zonder de ruiten van uw Lincoln te beschadigen of lijmresten achter te laten. Onze zonnefolie is van hoge kwaliteit, lijmvrij en verwijderbaar.

Wist je dit over Lincoln?

Lincoln Motor Company, opgericht in 1917, is een luxe automerk onder de Ford Motor Company. Lincoln-auto's staan bekend om hun iconische stijl, geavanceerde technologie en uitzonderlijke rijervaring. Het kenmerkende kenmerk van het merk is het unieke ontwerp van de grille, vaak vergeleken met een waterval of een kathedraal. Lincoln heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn auto's, waaronder de prestigieuze Motor Trend Car of the Year-prijs voor de Lincoln Town Car in 1990.

Als eigenaar van een Lincoln maakt u deel uit van een gemeenschap die waarde hecht aan luxe, innovatie en stijl. Verbeter het uiterlijk, het comfort en de veiligheid van uw Lincoln met onze hoogwaardige zonnefolie. Welkom bij EVOFILM!