Tools zijn altijd inbegrepen zonder extra kosten!

De sleutel tot het succesvol installeren van auto raamfolie is het hebben van de juiste tools, een goede installatiehandleiding en een beetje geduld. We streven er altijd naar om je de best mogelijke tools te bieden wanneer je EVOFILM koopt. De tools die je nodig hebt worden samen met een duidelijke installatiehandleiding meegeleverd met je EVOFILM bestelling, echter het geduld is iets wat we niet kunnen meeleveren ;)

EVOFILM-toolkit voor installatie van auto raamfolie  

De toolkit van EVOFILM bevat alle tools die je nodig hebt voor een succesvolle installatie. Het enige waarin je zelf hoeft te voorzien, zijn een emmer warm water, wat droogdoeken en een beetje ethanol/alcohol voor extra reiniging. De rest is allemaal inbegrepen zonder extra kosten wanneer je de EVOFILM auto raamfolie koopt!

EVOFILM toolkit voor installatie van auto raamfolie

1. Doek 2. Doek microfiber 3. Spray fles 0,5 liter 4. Installatievloeistof  5. Schraper 6. Handschoenen 7.  Installatie gel 8. Sponsborstel  9. Ronde schraper 10. Spatel  11. Mes 


EVOGEL

EVOGEL is een installatiegel voor het aanbrengen van auto raamfolie. EVOGEL vermindert het risico dat randen los komen, aangezien de gel werkt als een soort onzichtbare vloeistof die de randen van de folie vasthoudt tijdens het drogen. EVOGEL is alleen bij ons verkrijgbaar en is uiteraard zonder extra kosten inbegrepen in onze toolkit. (EVOGEL wordt niet apart verkocht en is alleen beschikbaar voor EVOFILM bestellingen.)

Tint like a pro!