Skoda ramen blinderen

Op maat raamfolie Skoda tegen scherpe prijs

Auto raamfolie voor Skoda. Vind hier jouw voorgesneden op maat gemaakte raamfolie voor Skoda auto's, ongeacht het model of jaartal. Het blinderen van autoruiten verhoogt zowel het comfort als de veiligheid van jouw Skoda. Indien je de raamfolie voor jouw Skoda hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Raamfolie Skoda eenvoudig aanbrengen met op maat blindeerfolie

Hier vindt u voorgesneden zonwerende folie voor Skoda die zowel de veiligheid als het comfort van de auto verhoogt. Het maakt niet uit welke Skoda u heeft of hoe oud de auto is - wij bieden zonnefilm aan voor alle Skoda's, ongeacht het model en de leeftijd.  Naast dat je je Skoda met EVOFILM zowel veiliger als cooler maakt, krijg je ook minder transparantie en een nieuwe coole look. Welkom om vandaag nog zonnefilm te bestellen en als je vragen hebt over EVOFILM of over je bestelling, staat onze klantenservice klaar om al je vragen te beantwoorden.

Zonnefilm - een effectieve bescherming tegen zon en transparantie

Er zijn veel goede redenen om EVOFILM op de ramen van uw Skoda te monteren.  De zonnefilm beschermt tegen zonlicht en hitte. Zo vermijdt u verblinding door de zonnestralen en krijgt u tegelijkertijd een koelere auto.  Een warme auto kan zowel voor u die de auto bestuurt als voor uw passagiers hinderlijk zijn. Getinte ruiten verminderen ook de zichtbaarheid van de auto.  We bieden EVOFILM aan met verschillende gradaties van toning en lichtinval. De lichtste film heet Ice en de donkerste heet Black.  De donkere zonnefilm geeft in feite een volledig privé-auto. Dit is geschikt voor u die vaak duur gereedschap of andere zaken in de auto heeft die een diefstalwaarde hebben. De verschillende gradiëntniveaus verbeteren ook het uiterlijk van uw Skoda. Welke je kiest, hangt gewoon af van hoeveel transparantie en hittebescherming je wilt en welke stijl je op je Skoda wilt. EVOFILM kan ook het glas bij elkaar houden als u betrokken bent bij een ongeval.  Zo voorkom je dat er overal in de auto gebroken glas komt. De zonnefilm beschermt ook het interieur van de auto tegen vervaging en andere verkleuring.

Antiaanbaklaag en verwijderbare zonnefilm voor Skoda

Hieronder kiest u Solfilm per automodel.  Welke Skoda heb jij thuis op de oprit van de garage staan? Een Skoda Fabia stationwagen, een Skoda Octavia stationwagen of misschien een Skoda Scala?  Wij bieden een groot assortiment zonnefolie aan, maar vindt u niet wat u zoekt, neem dan contact met ons op en wij lossen het voor u op. EVOFILM is een voorgesneden zonnefilm.  Dit betekent dat de zonnefolie die u in huis haalt voor uw Skoda perfect op de autoruiten past.

Gebruik voor het monteren van de zonnefolie op de ramen een unieke montagegel die bij aankoop van de folie uiteraard wordt meegeleverd. Met andere woorden, EVOFILM is volledig lijmvrij maar ook verwijderbaar, wat betekent dat je de folie eenvoudig van het raam kunt verwijderen.  Het pakket wordt ook geleverd met een gereedschapsset die u gebruikt om de zonnefilm op zijn plaats te krijgen. En het is eigenlijk helemaal niet moeilijk om EVOFILM op je Skoda te monteren!  Je hebt geen voorkennis nodig, volg gewoon de montagehandleiding die voorhanden is en ga rustig en planmatig te werk. Mocht de film toch een beetje scheef komen, dan trek je hem er gewoon af en begin je weer van voren af aan. Binnenkort heeft u de zonnefilm op uw Skoda en kunt u in een veiligere en koelere auto vertrekken. En u, de zonnefilm heeft geen invloed op het uitzicht, ook niet als het buiten donker is, en u kunt de ramen gewoon naar beneden trekken zoals u gewend bent.

Wist je dit over Skoda?

Skoda, of Skoda Auto zoals het automerk eigenlijk heet, is een Tsjechische fabrikant die tegenwoordig deel uitmaakt van de Volkswagen Group.  Het best verkochte automodel van Skoda is de Skoda Octavia. De eerste Skoda Octavia werd al in 1959 geproduceerd. Tegenwoordig is de auto verkrijgbaar in verschillende versies, zoals de Skoda Octavia Combi, Skoda Octavia Scout, Skoda Octavia RS en de milieuversie Skoda Octavia GreenLine.

Welkom om voordelige zonnefolie voor uw Skoda ongeacht het model eenvoudig online te bestellen bij EVOFILM!