Wij zijn EVOFILM!

EVOFILM is een familiebedrijf dat modelaangepaste zonnefolie voor auto's produceert in onze fabriek in Helsingborg, Zweden. Wij zijn een van de weinige bedrijven ter wereld die voorgesneden antiaanbakfolie voor bijna alle soorten voertuigen als doe-het-zelfproduct aanbieden. Elk jaar sturen we tienduizenden kits met zonnefilm naar toegewijde autobezitters over de hele wereld. 


Wij die EVOFILM leiden

EVOFILM is al twee generaties een familiebedrijf. Wij houden van ons product en zijn trots op wat we doen. Wij werken er elke dag hard aan zodat u met EVOFILM zonnefolie een mooiere, veiligere en mooiere auto kunt krijgen. 

Pieter Brave

Peter Modig

CEO & Eigenaar


Emelie Pettersson

Operationeel Manager

Elvira Höjman

Teamleider Klantenservice

Susanne Modig

Productie Manager & Eigenaar


Bekijk de auto's van onze klanten.

Ontdek zelf wat klanten van over de hele wereld van EVOFILM vinden en hoe hun auto's zijn geworden.


We hebben een "boze" raamfolie saga!

Het verhaal van een man die geïnteresseerd was in auto's, maar woedend werd toen hij de raamfolie niet aankon!


Het bedrijf begon in 2011 in een garage in Kinda, Zweden, toen een jongeman met interesse in auto's het zat werd om uit de losse hand te snijden om raamfolie aan te brengen op zijn voertuigen. "Er moet een gemakkelijkere manier zijn??" De rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis. Hij kocht een snijmachine, verkreeg een snijprogramma voor de computer en bouwde thuis in zijn garage een eenvoudige productiefaciliteit voor het snijden van raamfolie op maat voor autoramen.

montera solfilm proffsguide

Om zijn product te verkopen opende hij in 2012 een webshop waarin je voorgesneden raamfolie voor je auto kon bestellen. In het begin werd een traditionele raamfolie op basis van lijm verkocht, maar zo'n folie is voor de meeste mensen moeilijk om mooi aan te brengen. Na veel zoeken vond hij een unieke, hoogwaardige lijmvrije raamfolie die verwijderbaar was, waardoor deze zowel gemakkelijker aan te brengen was als aanzienlijk goedkoper dan traditionele zelfklevende raamfolie. EVOFILM® was geboren en het succes werd een feit!

färdigskuren solfilm avtagbar solfilmIn 2016 veranderde het bedrijf van eigenaar en verhuisde naar Helsingborg, Zweden. We gaan in dezelfde geest door en werken koppig zodat alle autobezitters, ongeacht het voertuig, merk auto of model, kunnen genieten van koelere, mooiere en veiligere auto's met getinte autoruiten tegen redelijke prijzen. Tegenwoordig wordt EVOFILM® verkocht aan veeleisende autobezitters in alle Europese landen, en de expansie gaat door. Bedenk wat een diepe liefde voor een hobby en een beetje woede kunnen doen.

tona rutor med solfilm

EVOFILM wordt beheerd door EVO International AB, 556808-9659. Onze producten worden alleen online verkocht. We zijn gevestigd in Zweden en geregistreerd voor BTW in Zweden, de EU, het Verenigd Koninkrijk en Noorwegen. Uiteraard betalen we contractuele lonen en werkgeversbijdragen voor onze werknemers. 

Neem gerust contact met ons op als je lof of klachten hebt over onze producten of diensten.

Frågor om solfilm? Kontakta EVOFILM®.