Kia ramen blinderen

Op maat raamfolie Kia tegen scherpe prijs

Auto raamfolie voor Kia. Vind hier jouw voorgesneden op maat gemaakte raamfolie voor Kia auto's, ongeacht het model of jaartal. Het blinderen van autoruiten verhoogt zowel het comfort als de veiligheid van jouw Kia. Indien je de raamfolie voor jouw Kia hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Raamfolie Kia eenvoudig aanbrengen met op maat blindeerfolie

Als u op zoek bent naar een manier om het uiterlijk en de functionaliteit van uw KIA te upgraden, dan is onze voorgesneden zonnefolie de perfecte oplossing voor u. Onze zonnefolie is ontworpen om perfect bij uw KIA te passen, ongeacht het model of de leeftijd. Door de zonnefolie te installeren, kunt u genieten van getinte ruiten die uw comfort en veiligheid op de weg verhogen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat de zonnefilm het uiterlijk van uw KIA verpest, want hij blijft eruit zien en aanvoelen als een KIA. De zonnefolie maakt uw KIA zelfs nog beter - veiliger, koeler en stijlvoller.

Zonwerende folie op maat voor een perfecte pasvorm

Onze KIA zonnefolie is geen doorsnee zonnefolie die met lijm wordt aangebracht. Onze EVOFILM is een voorgesneden zonnefolie van topkwaliteit die ook verwijderbaar is. U kunt de folie eenvoudig van alle ruiten van uw KIA verwijderen wanneer u maar wilt en de folie is lijmvrij en laat dus geen resten achter.

De zonnefilm fungeert zowel als zonnescherm als als privacyscherm. Het beschermt u tegen de schadelijke stralen van de zon en beschermt het interieur van uw KIA tegen verbleken en verkleuren. De folie verhoogt ook uw veiligheid door de ruit bij elkaar te houden bij een ongeval of inbraak. U kunt de mate van kleuring kiezen die u wilt, van minder transparantie tot een lagere temperatuur of een koelere uitstraling. We bieden verschillende opties om aan uw behoeften en voorkeuren te voldoen. Een hoge mate van tinting geeft uw KIA bijna zwarte ruiten, wat zorgt voor volledige privacy en een strakke, moderne uitstraling. Donkere ramen zijn ook een geweldige veiligheidsfunctie, omdat ze inbrekers afschrikken door uw bezittingen aan het zicht te onttrekken. Een lichtere tint zorgt voor een meer ingetogen gevoel, zonder de voordelen van zonnefilm op te offeren.

Welke kleurtint u ook kiest, u zult genieten van een koelere rit en u kunt nog steeds uw ramen op en neer draaien zoals gewoonlijk. We willen dat zowel u als uw passagiers een comfortabele rijervaring hebben in uw KIA.

Doe-het-zelf raamkleuren - bespaar tijd en geld

Onze unieke non-stick zonnefolie is gemaakt van zacht PVC en is voorgesneden om perfect op uw KIA te passen. Bij uw aankoop van zonnefolie ontvangt u ook een gereedschapsset, montagegel die uniek is voor EVOFILM en montage-instructies. Het beste van alles is dat iedereen een zonnefolie van EVOFILM kan installeren! Het is een eenvoudig proces dat slechts een korte hoeveelheid tijd in beslag neemt, en je hebt geen voorafgaande ervaring nodig om de klus te klaren. U hoeft alleen maar de instructies nauwkeurig te volgen en u hebt de zonnefolie snel op uw KIA geïnstalleerd. En als er iets misgaat, hoeft u zich geen zorgen te maken - u kunt gewoon de film verwijderen en opnieuw beginnen. Als je hulp nodig hebt, staat ons klantenserviceteam altijd voor je klaar via e-mail of telefoon.

Wist je dit over KIA?

Wist u trouwens dat KIA na Hyundai de grootste autofabrikant van Zuid-Korea is? KIA produceert auto's sinds 1974 en is sindsdien wereldwijd een populaire keuze geworden vanwege de betaalbaarheid, betrouwbaarheid en stijl. Onze zonnefolie is ontworpen om de stijl en functionaliteit van uw KIA te verbeteren zonder de bank te verslaan.

Upgrade het uiterlijk en de functionaliteit van uw KIA vandaag nog met onze betaalbare zonnefolie. Bestel online bij EVOFILM!