Subaru ramen blinderen

Op maat raamfolie Subaru tegen scherpe prijs

Auto raamfolie voor Subaru. Vind hier jouw voorgesneden op maat gemaakte raamfolie voor Subaru auto's, ongeacht het model of jaartal. Het blinderen van autoruiten verhoogt zowel het comfort als de veiligheid van jouw Subaru. Indien je de raamfolie voor jouw Subaru hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Raamfolie Subaru eenvoudig aanbrengen met op maat blindeerfolie

Bent u op zoek naar zonnefolie voor uw Subaru, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige zonnefilm, EVOFILM, die zowel als zonwering als privacybescherming werkt.  Getinte ruiten verhogen zowel het comfort als de veiligheid, maar niet alleen dat - het geeft uw Subaru ook een elegante en stijlvolle stijl.

Voorgesneden zonnefilms voor uw Subaru

Wij bieden zonnefilm voor Subaru ongeacht model en leeftijd. Heeft u bijvoorbeeld een Subaru Forester, een Subaru Legacy stationwagen of een Subaru XV, dan vindt u hier custom solarfolies, maar natuurlijk ook voor vele andere Subaru modellen.  Vindt u niet wat u zoekt, neem dan gewoon even contact met ons op. Onze vakkundige klantenservice staat altijd klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

Omdat EVOFILM is afgestemd op verschillende automodellen, is het eenvoudig te installeren.  Je hoeft het dus niet zelf te knippen. Naast de zonnefilm krijgt u ook:

  • een gereedschapskist
  • een montagegel die uniek is voor EVOFILM
  • en montage-instructies.

Je gebruikt geen lijm om de zonnefilms op hun plaats te krijgen, maar een heel makkelijk aan te brengen montagegel.  Dit betekent ook dat de films verwijderbaar zijn. U kunt ze desgewenst monteren en verwijderen.  De montage zelf is eenvoudig. Volg de instructies, die beschikbaar zijn in maar liefst 14 verschillende talen, en werk methodisch.  Eigenlijk kan iedereen de zonnefilms op de autoruiten monteren. Geen voorkennis vereist!

Zonwerende folie voor een koele en veilige rit

Er zijn veel redenen om de autoruiten van uw Subaru te dimmen.  Eerst en vooral krijgt u een effectieve zonwering die ook de warmte reduceert en een aangename temperatuur in de auto creëert voor u als bestuurder en voor uw passagiers. Dit is vooral belangrijk als je vaak kinderen en dieren in de auto hebt die de lichaamstemperatuur niet zo goed regelen als een volwassene.

Getinte ruiten gaan ook de transparantie in de auto tegen.  Je kunt EVOFILM kiezen met verschillende gradaties van toning, van echt donkere tot lichtere varianten. Kies je voor een bijna zwarte zonnefilm, dan krijg je in principe een volledig eigen auto.  Dit kan de kans op inbraak in de auto verkleinen. U kunt zonnefolie op uw auto monteren in elke gewenste mate van toning.  De zonnefilm geeft geen slechtere rijeigenschappen. In het donker ziet u net zo goed als voorheen.  De zonnefilm is ook zo dun dat je de ramen gemakkelijk naar beneden en naar boven kunt trekken. In feite kan het zonnescherm ook helpen om het raam bij een ongeval bij elkaar te houden om het risico op gebroken glas te verminderen.

Een andere reden om EVOFILM op uw Subaru te monteren is simpelweg omdat de zonnefilm de auto een nieuwe en iets coolere uitstraling geeft.  Veel mensen denken dat donkere ruiten op een auto een elegantere uitstraling geven en daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn!

Wist je dit over Subaru?

Subaru is een Japans automerk en misschien wel het meest bekend is Subaru omdat ze veel auto's, grote en kleine modellen, met vierwielaandrijving maken. Weet jij wat Subaru betekent?  Het is de Japanse naam voor het sterrenbeeld Pleiaden en in Japan staat het voor wedergeboorte en kracht en het past toch goed op een auto met vierwielaandrijving? Voeg je daar nog een efficiënte EVOFILM aan toe, dan krijg je een stijlvolle, veilige en stoere Subaru!