BMW ramen blinderen

Op maat raamfolie BMW tegen scherpe prijs

Auto raamfolie voor BMW auto's. Vind hier jouw voorgesneden op maat gemaakte raamfolie voor BMW auto's, ongeacht het model of jaartal. Het blinderen van autoruiten verhoogt zowel het comfort als de veiligheid van jouw BMW. Indien je de raamfolie voor jouw BMW hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Raamfolie BMW eenvoudig aanbrengen met op maat blindeerfolie

Ongeacht het model en de leeftijd van uw BMW hebben wij een zonnefilm die past. De zonnefilm geeft uw auto getinte ruiten, wat zowel het comfort als de veiligheid verhoogt, en u hoeft zich geen zorgen te maken dat de zonnefilm het uiterlijk en het gevoel van de auto op enigerlei wijze zal bederven.  Uw BMW blijft een BMW. De zonnefilm betekent simpelweg dat u een veiligere en koelere BMW krijgt.  En leuker.

Op maat gemaakte zonbeschermingsfolie met een perfecte pasvorm

Een EVO FILM is geen gewone zonnefilm die met lijm wordt bevestigd. EVOFILM is een hoogwaardige voorgesneden zonnefilm die verwijderbaar is.  Dat kan dus wanneer je de folie van alle ruiten van je BMW wilt verwijderen. De folie is lijmvrij en dus ook verwijderbaar.

Een zonnefilm werkt zowel als zonnescherm als als privacyscherm.  U hoeft niet naar de zon te kijken en de zonnefilm beschermt ook het interieur van de auto tegen verbleking en andere verkleuring. Zonnefolie verhoogt ook de veiligheid door het raam bij elkaar te houden bij een inbraak of een ongeval.  U kunt de mate van toning kiezen die u op de film wilt. We bieden verschillende varianten aan, zodat u er gemakkelijk een kunt vinden die past bij uw BMW en uw behoeften, of u nu prioriteit geeft aan verminderde transparantie, lagere temperatuur of de auto een coolere uitstraling wilt geven.  Een hoge mate van toning geeft je BMW bijna zwarte ruiten en je krijgt een volledig privé auto. Donkere ramen kunnen een goede veiligheidskeuze zijn en het risico op inbraak verkleinen, omdat de ramen verbergen wat er in en in de auto zit. Een lichtere mate van toning geeft een discreter gevoel, maar je krijgt niet dezelfde effectieve privacybescherming. Welke mate van toning je ook kiest, je krijgt een warmtereductie en natuurlijk blijf je de ramen gewoon op en neer kunnen trekken zoals je gewend bent.  Natuurlijk moeten zowel u als bestuurder als uw passagiers comfortabel kunnen rijden in uw BMW!

Zelf autoruiten tinten en tijd en geld besparen

EVOFILM biedt een unieke non-stick zonnefilm gemaakt van zacht PVC. De folie is voorgesneden en op maat gemaakt voor uw specifieke BMW.  Naast de zonnefilm krijgt u ook:

  • een gereedschapskist
  • een montagegel die uniek is voor EVOFILM
  • en montage-instructies.

En het beste van alles - iedereen kan een zonnefilm van EVOFILM monteren! Het is eenvoudig, duurt slechts een korte tijd en je hebt geen voorkennis nodig om het werk te doen.  Wees voorzichtig en werk methodisch, je hebt al snel de zonnefilms op hun plaats en mocht er iets misgaan, nou, dan trek je de film er gewoon af en begin je opnieuw vanaf het begin. Natuurlijk helpen we je graag als je het juiste model voor jouw specifieke BMW niet kunt vinden of als je vragen hebt over je bestelling of de montage zelf.  U kunt onze klantenservice bereiken via e-mail of telefoon.

Wist je dit over BMW?

Wist u trouwens dat BMW bij de oprichting van het bedrijf in 1916 helemaal geen auto's produceerde? Toen waren het in plaats daarvan vliegtuigmotoren die ertoe deden.  Maar in de jaren twintig begonnen automotoren te worden geproduceerd en al snel rolde de eerste BMW-auto de fabriek uit. BMW staat altijd bekend om zijn krachtige motoren en stijlvolle designelementen.  We hebben hier rekening mee gehouden en hebben zonnefilms gemaakt met perfecte pasvormen om het uiterlijk van de auto niet te beschadigen.

Welkom om voordelige zonnefolie voor uw BMW snel en eenvoudig online te bestellen bij EVOFILM!