Raamfolie Tesla autos

Op maat raamfolie Tesla tegen scherpe prijs

Auto raamfolie voor Tesla. Vind hier jouw voorgesneden op maat gemaakte raamfolie voor Tesla auto's, ongeacht het model of jaartal. Het blinderen van autoruiten verhoogt zowel het comfort als de veiligheid van jouw Tesla. Indien je de raamfolie voor jouw Tesla hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Raamfolie Tesla eenvoudig aanbrengen met op maat blindeerfolie

Tesla-auto's staan bekend om hun geavanceerde technologie, strak design en milieuvriendelijkheid. Als trotse eigenaar van een Tesla wilt u de premium look en feel behouden en tegelijkertijd de functionaliteit verbeteren. Dat is waar EVOFILM om de hoek komt kijken. Wij bieden een unieke non-stick zonnefilm die het uiterlijk, het comfort en de veiligheid van uw Tesla verbetert. Onze voorgesneden zonnefolie is beschikbaar voor een reeks Tesla-modellen, waaronder de Model S, Model X, Model 3 en Model Y.

Hoe werkt een zonnebrandfolie voor Tesla?

Onze zonnefilm, EVOFILM, is ontworpen om u en uw passagiers te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en tegelijkertijd de hitte in uw Tesla te verminderen. Door uw auto koeler te houden, reist u comfortabeler en veiliger, vooral tijdens hete zomers. Onze dunne antiaanbaklaag beschermt ook het interieur van uw Tesla tegen uitdrogen en verbleken door overmatig zonlicht. Bovendien kan onze zonnefolie helpen bij een ongeval om de ruit bij elkaar te houden, waardoor het risico op glasbreuk en verwondingen wordt verminderd.

Naast het bieden van warmte- en UV-bescherming, fungeert onze zonnefolie ook als privacyschild en antidiefstalapparaat. U kunt kiezen uit verschillende tinten om het gewenste privacyniveau aan te passen. Een hoge mate van toning maakt de ruiten van uw Tesla bijna zwart, waardoor u volledige privacy krijgt, terwijl lichtere films een subtieler effect geven. Onze zonnefolie is eenvoudig te installeren en we leveren een gereedschapsset en montagegel om een professioneel resultaat te garanderen.

Tint zelf de ruiten van uw Tesla

In tegenstelling tot andere zonnefolies die op rol worden geleverd en die moeten worden gesneden en aangepast, is onze voorgesneden zonnefolie op maat gemaakt om precies op de ramen van uw Tesla te passen. Het enige wat u hoeft te doen is de instructies te volgen en de film te installeren met behulp van het meegeleverde gereedschap. Mocht je ooit de folie willen verwijderen, dan kan dat zonder de ruiten van je Tesla te beschadigen of lijmresten achter te laten. Onze zonnefolie is van hoge kwaliteit, lijmvrij en verwijderbaar.

Wist je dit over Tesla?

Tesla, opgericht in 2003 door ondernemer Elon Musk, is een leider op het gebied van elektrische auto's, energieopslag en de productie van zonnepanelen. De missie van het bedrijf is om de wereldwijde transitie naar duurzame energie te versnellen door innovatieve, milieuvriendelijke oplossingen te bieden voor transport en energieproductie. Tesla's Model S was de eerste elektrische auto die in 2013 de Motor Trend Car of the Year-prijs ontving, en sindsdien is Tesla nieuwe maatstaven blijven stellen voor de technologie van elektrische auto's.

Als eigenaar van een Tesla maakt u deel uit van een wereldwijde gemeenschap die waarde hecht aan innovatie, duurzaamheid en stijl. Verbeter het uiterlijk, het comfort en de veiligheid van uw Tesla met onze hoogwaardige zonnefolie. Welkom bij EVOFILM!