Audi ramen blinderen

Op maat raamfolie Audi tegen scherpe prijs

Auto raamfolie voor Audi auto's. Vind hier jouw voorgesneden op maat gemaakte raamfolie voor Audi auto's, ongeacht het model of jaartal. Het blinderen van autoruiten verhoogt zowel het comfort als de veiligheid van jouw Audi. Indien je de raamfolie voor jouw Audi hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Raamfolie Audi eenvoudig aanbrengen met op maat blindeerfolie

Veel Audi-bezitters hebben voor een Audi gekozen vanwege het comfortabele comfort en het stijlvolle design. Bent u de gelukkige eigenaar van een Audi?  Welkom bij EVOFILM! Wij bieden een unieke antiaanbaklaag op zonne-energie voor de autoruiten.  Met getinte ruiten wordt uw Audi nog een tikkeltje mooier en ook nog eens koel en comfortabel om in te zitten. Maar dat niet alleen! De zonnefilm verhoogt ook de veiligheid.  Hier vindt u voorgesneden zonnefolie voor veel verschillende Audi-modellen. Het maakt niet uit welk model Audi u heeft - Audi A4 Avant, Audi A5 coupe, Audi A6 sedan, Audi Q3 of welke andere Audi dan ook - hier vindt u een zonnefilm die het comfort, de uitstraling en de veiligheid verhoogt.

Hoe werkt een zonnebrandfolie voor Audi?

De zonnefilm die wij aanbieden heet EVOFILM en is voorgesneden volgens verschillende Audi modellen.  Wanneer de zonnebrandfolie op de autoruiten zit, beschermt het tegen de zon en heeft het een warmtereducerende werking. Een stoere Audi is een veiligere Audi.  De dunne film beschermt u als bestuurder en uw passagiers tegen de zonnestralen en u reist comfortabeler en veiliger. Dit is vooral belangrijk als u vaak kinderen en honden als passagier heeft.  Dieren en kinderen hebben niet hetzelfde vermogen om de warmte- en vochthuishouding te reguleren als volwassenen en daarom is het goed om ervoor te zorgen dat de auto niet te warm wordt. De dunne zonnefilms beschermen ook het interieur van de auto tegen uitdrogen en verbleken, en bij een ongeval kunnen de films helpen de ruit bij elkaar te houden en zo het risico op glasbreuk te verminderen.

De zonwerende folie vermindert ook de zichtbaarheid van uw Audi en fungeert als een eenvoudige antidiefstalvoorziening.  Zo kunt u bijvoorbeeld gereedschap en computers in de auto opbergen zonder dat onbevoegden ze zien. U heeft de mogelijkheid om de mate van tinting op de zonnefilm te kiezen.  Een hoge mate van toning geeft bijna zwarte ruiten en je krijgt eigenlijk een volledig privé auto, maar er zijn ook lichtere zonnefilms. Welke zonnefilm u kiest voor uw Audi hangt simpelweg af van hoe u prioriteit geeft aan zichtbaarheid, hittebescherming en uitstraling.

Zelf autoruiten tinten

Er zijn zonnefilms die op rol worden verkocht, waarbij je de bescherming moet aanpassen en knippen op basis van de grootte van de ramen.  Het grote voordeel van een EVOFILM voor uw Audi is dat deze voorgesneden wordt geleverd samen met een gereedschapsset en een unieke montagegel. Je volgt gewoon de montage-instructies en je krijgt snel en eenvoudig een professioneel resultaat.  U kunt de film net zo gemakkelijk verwijderen als u hem hebt bevestigd. EVOFILM is dus een hoogwaardige zonnefilm die zowel lijmvrij als verwijderbaar is.

Wist je dit over Audi?

Audi is tegenwoordig eigendom van Volkswagen, maar werd in 1906 opgericht door de Duitser August Horch.  Hij verliet de autofabrikant Horch en richtte samen met de investeerder Franz Fikentscher Audi op en het was eigenlijk de zoon van Fikentscher die de naam Audi bedacht. De naam is een Latijnse versie van de achternaam Horch, wat in het Duits luisteren of horen betekent.  Merk Audi met vier tussenringen, waar komt het dan vandaan? Welnu, in de jaren dertig werkte Audi samen met autofabrikanten Horch, DKW en Wanderer en de ringen symboliseren gewoon de vier fabrikanten - één ring voor elke autofabrikant.

Tegenwoordig is Audi een toonaangevende autofabrikant en veel Audi-bezitters zijn tot de conclusie gekomen dat zonnefilm op autoruiten zowel het comfort als de uitstraling verhoogt.  Welkom om bij EVOFILM op maat gemaakte zonnefilm voor uw Audi van de beste kwaliteit te bestellen!