Pontiac ramen blinderen

Op maat raamfolie Pontiac tegen scherpe prijs

Auto raamfolie voor Pontiac. Vind hier jouw voorgesneden op maat gemaakte raamfolie voor Pontiac auto's, ongeacht het model of jaartal. Het blinderen van autoruiten verhoogt zowel het comfort als de veiligheid van jouw Pontiac. Indien je de raamfolie voor jouw Pontiac hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!


Raamfolie Pontiac eenvoudig aanbrengen met op maat blindeerfolie

Pontiac-auto's staan bekend om hun krachtige motoren, strakke ontwerpen en Amerikaans erfgoed. Als trotse eigenaar van een Pontiac wilt u de klassieke uitstraling behouden en tegelijkertijd de prestaties verbeteren. Dat is waar SolarGuard om de hoek komt kijken. Wij bieden een unieke non-stick zonnefilm die het uiterlijk, het comfort en de veiligheid van uw Pontiac verbetert. Onze voorgesneden zonnefolie is beschikbaar voor een reeks Pontiac-modellen, waaronder de Trans Am, Firebird en Trans Sport.

Hoe werkt een zonnebrandfolie voor uw Pontiac?

Onze zonnefolie, SolarGuard, is ontworpen om u en uw passagiers te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en tegelijkertijd de hitte in uw Pontiac te verminderen. Door uw auto koeler te houden, reist u comfortabeler en veiliger, vooral tijdens hete zomers. Onze dunne antiaanbaklaag beschermt ook het interieur van uw Pontiac tegen uitdrogen en verbleken door overmatig zonlicht. Bovendien kan onze zonnefolie helpen bij een ongeval om de ruit bij elkaar te houden, waardoor het risico op glasbreuk en verwondingen wordt verminderd.

Naast het bieden van warmte- en UV-bescherming, fungeert onze zonnefolie ook als privacyschild en antidiefstalapparaat. U kunt kiezen uit verschillende tinten om het gewenste privacyniveau aan te passen. Een hoge mate van toning maakt de ruiten van uw Pontiac bijna zwart, waardoor u volledige privacy krijgt, terwijl lichtere films een subtieler effect geven. Onze zonnefolie is eenvoudig te installeren en we leveren een gereedschapsset en montagegel om een professioneel resultaat te garanderen.

Tint zelf de ruiten van uw Pontiac

In tegenstelling tot andere zonnefolies die op rol worden geleverd en moeten worden bijgesneden en aangepast, is onze voorgesneden zonnefolie op maat gemaakt om precies op de ruiten van uw Pontiac te passen. Het enige wat u hoeft te doen is de instructies te volgen en de film te installeren met behulp van het meegeleverde gereedschap. Als u de folie ooit wilt verwijderen, kunt u dit doen zonder de ruiten van uw Pontiac te beschadigen of lijmresten achter te laten. Onze zonnefolie is van hoge kwaliteit, lijmvrij en verwijderbaar.

Wist je dit over Pontiac?

Pontiac was een merk van Amerikaanse auto's dat werd geproduceerd door General Motors van 1926 tot 2010. Het bedrijf stond bekend om zijn muscle cars, zoals de GTO en Firebird, die populaire iconen van de Amerikaanse cultuur werden. Pontiac produceerde ook vernieuwende ontwerpen, zoals de Solstice roadster, die geroemd werd om zijn strakke en moderne uitstraling. Met onze hoogwaardige zonnefolie kunt u uw Pontiac upgraden en zijn comfort, stijl en veiligheid verbeteren. Welkom bij EVOFILM!