95% Black
Zwarte auto raamfolie. Weinig transparantie (VLT 5%). Vermindert stralingswarmte met ongeveer 80%.
75% Dark
Donkere auto raamfolie. Lichte transparantie (VLT 25%). Vermindert stralingswarmte met ongeveer 60%.
50% Smoke
Smoke-kleurige auto raamfolie (VLT 50%). Discrete transparantie. Vermindert stralingswarmte met ongeveer 50%
25% Ice
Koele ijsblauwe auto raamfolie (VLT 75%) Normale transparantie. Vermindert stralingswarmte met ongeveer 85%

EVOBRITE Auto Interieurreinigingsset - 25% korting

31.29 EUR

24.99 EUR

 • Lijmvrije folie voor eenvoudige installatie
 • Voorgesneden geleverd
 • Gereedschapsset inbegrepen
 • Installatiegarantie 30 dagen

 • Enkele raamfolie bestellen klik hier
 • LET OP! Geen herroepingsrecht. Controleer je bestelling zorgvuldig.

EVOBRITE Auto Interieurreinigingsset  - Zorg voor een sprankelend schoon interieur in uw auto - 25% korting

Ons uitgebreide pakket bevat alles wat u nodig heeft om het interieur van uw auto grondig te reinigen en te beschermen, waaronder:

 • EVOBRITE Interior Cleaner – Een krachtige formule die vuil, vlekken en andere onzuiverheden effectief uit het auto-interieur verwijdert zonder de materialen te beschadigen.
 • EVOBRITE Interior Gloss - Geeft uw interieurdetails een diepe glans en beschermt tegen vervaging en veroudering.
 • EVOBRITE Glasreiniger – Laat uw ramen kristalhelder achter zonder strepen of vlekken voor optimaal zicht.
 • Interieurreinigingsspons - Speciaal ontworpen om zacht te zijn voor het interieur en effectief tegen vuil.
 • Synthetische zeem voor drogen en polijsten - Absorbeert snel vloeistof en zorgt voor een vlekvrije afwerking op alle oppervlakken.
 • Interieurspons voor het aanbrengen van Interieurglans - Verdeelt het product gelijkmatig over de ondergrond en zorgt voor een langdurig resultaat.
 • Glaspoetsdoek voor glasreiniging - Microvezeldoek die is geoptimaliseerd om uw ramen een spiegelachtige afwerking te geven.

U kunt nu de levensduur van het interieur van uw auto verlengen en het er fantastisch uit laten zien met de EVOBRITE interieurreinigingsset. Grijp de kans om te investeren in deze hoogwaardige reinigingsset tegen een gunstige prijs, alleen bij EVOFILM Zweden. Het flesje bevat 150 ml. Sproeipomp inbegrepen.


Volgens de CLP-verordening (EG) 1272/2008 is iedereen die chemische producten verkoopt verplicht om te informeren over de gevaarlijke eigenschappen van een product. Lees vóór gebruik zorgvuldig de gevareninformatie op de verpakking. Veiligheidsinformatiebladen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Reiniging van binnenzijde
Voor dit product geldt geen etikettering. De inhoud/verpakking wordt afgegeven bij een erkende afvalvoorziening. Veilig bewaren, buiten bereik van kinderen en gescheiden van voedsel, diervoeders, medicijnen en dergelijke. Beschermd tegen vorst. Inhoud: <5% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, parfum. 

UFI-code: Y2X3-R5DD-A9EX-47J1

Interieur glans:


WAARSCHUWING! 
Veroorzaakt ernstige oogirritatie.  Houd de verpakking of het etiket bij de hand als u medische hulp moet inroepen. Buiten bereik van kinderen houden. Na gebruik handen/blootgestelde huid grondig wassen. Gebruik oogbescherming/handschoenen. Bij aanhoudende oogirritatie: Medische hulp inroepen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: zorgvuldig afspoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder indien mogelijk eventuele contactlenzen. Ga door met spoelen. Inhoudsopgave: 1,2-benzisothiazool-3(2h)-on. Kan een allergische reactie veroorzaken. Lege/drupvrije verpakkingen worden gesorteerd als hard plastic. Bevat: < 5%: niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, parfum.

UFI-code: 9Q8Q-CPS0-D10D-UXTR

Glasreiniging:

Dit product is niet onderworpen aan etikettering. INHOUD: 5-15% alcohol, <5% anionogene oppervlakteactieve stoffen, ammoniak en kleurstof. Lege/drupvrije verpakkingen worden gesorteerd als hard plastic.