95% Black
Zwarte auto raamfolie. Weinig transparantie (VLT 5%). Vermindert stralingswarmte met ongeveer 80%.
75% Dark
Donkere auto raamfolie. Lichte transparantie (VLT 25%). Vermindert stralingswarmte met ongeveer 60%.
50% Smoke
Smoke-kleurige auto raamfolie (VLT 50%). Discrete transparantie. Vermindert stralingswarmte met ongeveer 50%
25% Ice
Koele ijsblauwe auto raamfolie (VLT 75%) Normale transparantie. Vermindert stralingswarmte met ongeveer 85%

Chevrolet Corvette19.95 EUR

  • Voorgesneden geleverd
  • Gereedschapsset inbegrepen
  • Installatiegarantie 30 dagen
  • LET OP! Geen herroepingsrecht. Controleer je bestelling zorgvuldig.

Auto raamfolie voor de Chevrolet Corvette

Verwijderbare voorgesneden auto raamfolie op maat voor alle Chevrolet Corvette jaarmodellen vanaf 1968 tot heden. De Chevrolet Corvette heeft drie ramen achter de bestuurder (achter de B-pillar) – één achterruit en twee ramen in de passagiersdeuren – en daarnaast twee ramen in de voorportieren.

De Corvette C3 (1968-1982), Corvette C4 (1984-1996), Corvette C5 (1997-2004) en Corvette C6 (2005-2013) hebben allen slechts één achterruit en twee ramen in de voorportieren. Cool! De Corvette C7 (2014-) heeft twee kleine raampjes achter de deuren. Indien je onze raamfolie voor de voorportieren bestelt, is het goed om te weten dat de weergegeven prijs inclusief folie voor beide ramen per kant is.

Koop auto raamfolie met korting voor de voordeuren van jouw Chevrolet Corvette! (Deze gereduceerde prijs geldt als stapelkorting wanneer je raamfolie voor de ramen achter de bestuurder bestelt). Met auto raamfolie op alle ramen krijg je een mooiere, veiligere en koelere Chevrolet Corvette.

Unieke auto raamfolie!
EVOFILM® is een verwijderbare, lijmvrije statische auto raamfolie gemaakt van de hoogste kwaliteit flexibel PVC. EVOFILM® auto raamfolie wordt voorgesneden op maat en is bestand tegen vouwen en buigen en hoeft niet te worden gekrompen, gevormd of bijgesneden voordat dit op jouw Chevrolet Corvette ramen kan worden aangebracht. EVOFILM® kan worden verwijderd en opnieuw worden aangebracht met hetzelfde succesvolle resultaat.

Eenvoudige montage!
De EVOFILM® auto raamfolie wordt op maat voorgesneden geleverd voor alle Chevrolet Corvette modellen, voor een snelle en succesvolle montage. EVOFILM® auto raamfolie is lijmvrij, wat het gemakkelijk maakt om de raamfolie eenvoudig aan te brengen, zonder lelijke luchtbellen of vouwen. Een handleiding en de nodige installatie-tools zijn inbegrepen.

Beste garanties!
EVOFILM® auto raamfolie heeft 5 jaar productgarantie. Wij bieden daarnaast ook uitgebreide garanties die gelden speciaal voor jouw Chevrolet Corvette aankoop. Raakt je raamfolie bijvoorbeeld beschadigd tijdens het aanbrengen, dan krijg je gratis een nieuwe raamfolie!