95% Black
Zwarte auto raamfolie. Weinig transparantie (VLT 5%). Vermindert stralingswarmte met ongeveer 80%.
75% Dark
Donkere auto raamfolie. Lichte transparantie (VLT 25%). Vermindert stralingswarmte met ongeveer 60%.
50% Smoke
Smoke-kleurige auto raamfolie (VLT 50%). Discrete transparantie. Vermindert stralingswarmte met ongeveer 50%
25% Ice
Koele ijsblauwe auto raamfolie (VLT 75%) Normale transparantie. Vermindert stralingswarmte met ongeveer 85%

Peugeot Rifter MPV L119.95 EUR

  • Voorgesneden geleverd
  • Gereedschapsset inbegrepen
  • Installatiegarantie 30 dagen
  • LET OP! Geen herroepingsrecht. Controleer je bestelling zorgvuldig.

Auto raamfolie voor de Peugeot Rifter MPV L1

Verwijderbare voorgesneden auto raamfolie op maat voor alle Peugeot Rifter MPV L1 jaarmodellen vanaf 2018 tot heden. De Peugeot Rifter MPV L1 heeft zeven ramen achter de bestuurder (achter de B-stijl), waarvan één volledige achterruit (deur), twee ramen in de bagageruimte, vier ramen in de passagiersdeuren en vier ramen in de voorportieren. Geef aan of de achterruit kan worden geopend of niet.

Merk op dat Peugeot Rifter verkrijgbaar is in twee verschillende carrosseriemodellen.

Koop auto raamfolie met korting voor de voordeuren van jouw Peugeot Rifter! (Deze gereduceerde prijs geldt als stapelkorting wanneer je raamfolie voor de ramen achter de bestuurder bestelt). Met auto raamfolie op alle ramen krijg je een mooiere, veiligere en koelere Peugeot Rifter.

Unieke auto raamfolie!
EVOFILM® is een verwijderbare, lijmvrije statische auto raamfolie gemaakt van de hoogste kwaliteit flexibel PVC. EVOFILM® auto raamfolie wordt voorgesneden op maat en is bestand tegen vouwen en buigen en hoeft niet te worden gekrompen, gevormd of bijgesneden voordat dit op jouw Peugeot Rifter ramen kan worden aangebracht. EVOFILM® kan worden verwijderd en opnieuw worden aangebracht met hetzelfde succesvolle resultaat.

Eenvoudige montage!
De EVOFILM® auto raamfolie wordt op maat voorgesneden geleverd voor alle Peugeot Rifter modellen, voor een snelle en succesvolle montage. EVOFILM® auto raamfolie is lijmvrij, wat het gemakkelijk maakt om de raamfolie eenvoudig aan te brengen, zonder lelijke luchtbellen of vouwen. Een handleiding en de nodige installatie-tools zijn inbegrepen.

Beste garanties!
EVOFILM® auto raamfolie heeft 5 jaar productgarantie. Wij bieden daarnaast ook uitgebreide garanties die gelden speciaal voor jouw Peugeot Rifter aankoop. Raakt je raamfolie bijvoorbeeld beschadigd tijdens het aanbrengen, dan krijg je gratis een nieuwe raamfolie!