95% Black
Zwarte auto raamfolie. Weinig transparantie (VLT 5%). Vermindert stralingswarmte met ongeveer 80%.
75% Dark
Donkere auto raamfolie. Lichte transparantie (VLT 25%). Vermindert stralingswarmte met ongeveer 60%.
50% Smoke
Smoke-kleurige auto raamfolie (VLT 50%). Discrete transparantie. Vermindert stralingswarmte met ongeveer 50%
25% Ice
Koele ijsblauwe auto raamfolie (VLT 75%) Normale transparantie. Vermindert stralingswarmte met ongeveer 85%

SAAB 9-5 Combi19.95 EUR

  • Voorgesneden geleverd
  • Gereedschapsset inbegrepen
  • Installatiegarantie 30 dagen
  • LET OP! Geen herroepingsrecht. Controleer je bestelling zorgvuldig.

Auto raamfolie voor de SAAB 9-5 Combi

Verwijderbare voorgesneden auto raamfolie op maat voor alle SAAB 9-5 Combi jaarmodellen van 1999 tot 2012. De SAAB 9-5 Combi heeft zeven ramen achter de bestuurder (achter de B-pillar) – drie ruiten in de kofferbak en vier ramen in de passagiersdeuren - en daarnaast twee ramen in de voorportieren.

Let op! Controleer voordat je een bestelling plaatst de segmenten voor de verwarmingsspiralen, die zich in de bagageruimte van je SAAB 9-5 combi bevinden. Als de segmenten verschillende plaatsen hebben op het raam, heeft de auto de eerste carrosserie, d.w.z. 99-06, ongeacht wat er in de autodetails wordt weergegeven. Als de segmenten gelijkzijdig zijn, is dit het latere model, d.w.z. 07-12. Beide carrosserieën zijn geproduceerd in zowel 2006 als 2007.

Koop auto raamfolie met korting voor de voordeuren van jouw SAAB 9-5 Combi! (Deze gereduceerde prijs geldt als stapelkorting wanneer je raamfolie voor de ramen achter de bestuurder bestelt). Met auto raamfolie op alle ramen krijg je een mooiere, veiligere en koelere SAAB 9-5 Combi.

Unieke auto raamfolie!
EVOFILM® is een verwijderbare, lijmvrije statische auto raamfolie gemaakt van de hoogste kwaliteit flexibel PVC. EVOFILM® auto raamfolie wordt voorgesneden op maat en is bestand tegen vouwen en buigen en hoeft niet te worden gekrompen, gevormd of bijgesneden voordat dit op jouw SAAB 9-5 Combi ramen kan worden aangebracht. EVOFILM® kan worden verwijderd en opnieuw worden aangebracht met hetzelfde succesvolle resultaat.

Eenvoudige montage!
De EVOFILM® auto raamfolie wordt op maat voorgesneden geleverd voor alle SAAB 9-5 Combi modellen, voor een snelle en succesvolle montage. EVOFILM® auto raamfolie is lijmvrij, wat het gemakkelijk maakt om de raamfolie eenvoudig aan te brengen, zonder lelijke luchtbellen of vouwen. Een handleiding en de nodige installatie-tools zijn inbegrepen.

Beste garanties!
EVOFILM® auto raamfolie heeft 5 jaar productgarantie. Wij bieden daarnaast ook uitgebreide garanties die gelden speciaal voor jouw SAAB 9-5 Combi aankoop. Raakt je raamfolie bijvoorbeeld beschadigd tijdens het aanbrengen, dan krijg je gratis een nieuwe raamfolie!