95% Black
Zwarte auto raamfolie. Weinig transparantie (VLT 5%). Vermindert stralingswarmte met ongeveer 80%.
75% Dark
Donkere auto raamfolie. Lichte transparantie (VLT 25%). Vermindert stralingswarmte met ongeveer 60%.
50% Smoke
Smoke-kleurige auto raamfolie (VLT 50%). Discrete transparantie. Vermindert stralingswarmte met ongeveer 50%
25% Ice
Koele ijsblauwe auto raamfolie (VLT 75%) Normale transparantie. Vermindert stralingswarmte met ongeveer 85%

Volvo S4019.95 EUR

  • Lijmvrije folie voor eenvoudige installatie
  • Voorgesneden geleverd
  • Gereedschapsset inbegrepen
  • Installatiegarantie 30 dagen

  • Enkele raamfolie bestellen klik hier
  • LET OP! Geen herroepingsrecht. Controleer je bestelling zorgvuldig.

Auto raamfolie voor de Volvo S40

Verwijderbare voorgesneden auto raamfolie op maat voor alle Volvo S40 jaarmodellen van 1996 tot 2012. De Volvo S40 heeft vijf ramen achter de bestuurder (achter de B-Pillar) - drie ruiten in de kofferbak en twee ramen in de passagiersdeuren – en daarnaast twee ramen in de voorportieren.

Let op: er zijn verschillende jaarmodellen voor de Volvo S40 voor 2000, 2003/2004 dus kies de juiste!

Koop auto raamfolie met korting voor de voordeuren van jouw Volvo S40! (Deze gereduceerde prijs geldt als stapelkorting wanneer je raamfolie voor de ramen achter de bestuurder bestelt). Met auto raamfolie op alle ramen krijg je een mooiere, veiligere en koelere Volvo S40.

Unieke auto raamfolie!

EVOFILM® is een verwijderbare, lijmvrije statische auto raamfolie gemaakt van de hoogste kwaliteit flexibel PVC. EVOFILM® auto raamfolie wordt voorgesneden op maat en is bestand tegen vouwen en buigen en hoeft niet te worden gekrompen, gevormd of bijgesneden voordat dit op jouw Volvo S40 ramen kan worden aangebracht. EVOFILM® kan worden verwijderd en opnieuw worden aangebracht met hetzelfde succesvolle resultaat.

Eenvoudige montage!

De EVOFILM® auto raamfolie wordt op maat voorgesneden geleverd voor alle Volvo S40 modellen, voor een snelle en succesvolle montage. EVOFILM® auto raamfolie is lijmvrij, wat het gemakkelijk maakt om de raamfolie eenvoudig aan te brengen, zonder lelijke luchtbellen of vouwen. Een handleiding en de nodige installatie-tools zijn inbegrepen.

Beste garanties!

EVOFILM® auto raamfolie heeft 5 jaar productgarantie. Wij bieden daarnaast ook uitgebreide garanties die gelden speciaal voor jouw Volvo S40 aankoop. Raakt je raamfolie bijvoorbeeld beschadigd tijdens het aanbrengen, dan krijg je gratis een nieuwe raamfolie!