EVOGEL.
Een klein product
dat een groot verschil maakt! 

IInbegrepen zonder extra kosten!

Een klein product dat een groot verschil maakt! Inbegrepen zonder extra kosten! Bekijk onze toolkitEVOGEL is een installatiegel voor het aanbrengen van auto raamfolie. De gel wordt met een (meegeleverde) sponsborstel in een dunne laag langs de randen van de autoruit aangebracht voordat de raamfolie wordt aangebracht. De gel is transparant en geurvrij en fungeert als extra kleefstof op de randen van de folie, bijvoorbeeld op ramen met stippen. De gel is natuurlijk volledig onzichtbaar als de raamfolie eenmaal is opgedroogd, en is gemakkelijk af te wassen als je ervoor kiest om de raamfolie te verwijderen. EVOGEL is een uniek product dat alleen verkrijgbaar is bij EVOFILM en uiteraard zonder extra kosten is inbegrepen in onze meegeleverde toolkit. (EVOGEL wordt niet apart verkocht en is alleen beschikbaar voor EVOFILM bestellingen.)

Geen loskomende randen meer dankzij EVOGEL!
 Randen die loskomen na het installeren van auto raamfolie kan de beste onder ons overkomen. Meestal is dit te wijten aan een combinatie van een gebrek aan reiniging, onzorgvuldig schrapen en te snel drogen. Met EVOGEL kan je het risico van opkomende randen verkleinen, aangezien de gel werkt als een soort onzichtbare vloeistof die de randen van de raamfolie vasthoudt tijdens het drogen.


Ingredients: Water, VP/VA, Copolymer, Triethanolamine, Acrylates Crosspolymer-3, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycering.