EVOBRITE Velgenverzorgingspakket - 25% korting

21.59 EUR

15.99 EUR

EVOBRITE Velgenverzorgingspakket - Voor een ongeëvenaarde reinheid van uw velgen - 25% korting

Geef uw velgen de look die ze verdienen met de EVOBRITE Rim Care Kit. Onze oplossing biedt u alles wat u nodig hebt om de conditie van de velgen te herstellen en te behouden, wat cruciaal is voor het algehele uiterlijk van de auto.

Het EVOBRITE Velgverzorgingspakket bevat:

  • EVOBRITE Velgenreiniger: Een krachtige formule die effectief remstof, strooizout en ander hardnekkig vuil van uw velgen verwijdert zonder het oppervlak te beschadigen.
  • Velgenborstel: Speciaal ontworpen om alle hoeken en gaten te bereiken en de velgen grondig te reinigen voordat u velgenreiniger aanbrengt.
  • Velgenborstel: Ideaal voor het nauwkeurig aanbrengen van velgenreiniger, zodat elk deel van de velg vlekkeloos schoon wordt.

Gebruik EVOBRITE Rim Care Kit regelmatig om uw velgen in topconditie te houden. Met deze producten verlengt u niet alleen de levensduur van uw velgen, maar zorgt u er ook voor dat uw auto er altijd op zijn best uitziet op de weg. De fles bevat 150 ml. Spraypomp inbegrepen.


Volgens de CLP-verordening (EG) 1272/2008 is iedereen die chemische producten verkoopt verplicht om te informeren over de gevaarlijke eigenschappen van een product. Lees de gevareninformatie op de verpakking zorgvuldig door voor gebruik. Veiligheidsinformatiebladen zijn op aanvraag beschikbaar.

Velgen reinigen:

WAARSCHUWING
Schadelijk bij inslikken. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Houd de verpakking of het etiket bij de hand als u medische hulp nodig hebt. Buiten bereik van kinderen houden. Vermijd het inademen van nevel/dampen/rook/spray. Gebruik beschermende handschoenen/oogbescherming. Bij huidirritatie of huiduitslag: Zoek medische hulp. De inhoud/container moet worden overgedragen aan een erkende afvalverwerkingsfaciliteit. Inhoud: <5% An-, niet- en amfotere oppervlakteactieve stoffen, kalkbinders, roestoplossers en ammoniak.

UFI-code: 36A0-J0TR-900V-STJ5